Έτσι θα είναι το νέο Kia XCeed – Στις 18 Ιουλίου η επίσημη παρουσίαση

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, 15:30
Έτσι θα είναι το νέο Kia XCeed – Στις 18 Ιουλίου η επίσημη παρουσίαση

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

‘Έξι ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου XCeed ,η Kia «διέρρευσε» δύο φωτογραφίες με σκίτσα από το νέο crossover. Βέβαια το αυτοκίνητο το είδαμε και το έχουμε φωτογραφίσει στη Φρανκφούρτη αλλά υπάρχει εμπάργκο μέχρι τις 18 Ιουλίου. Τότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

Το ανανεωμένο μοντέλο έχει μια νέα αιχμηρή εξωτερική εμφάνιση, ένα βελτιωμένο και μοντέρνο εσωτερικό, ένα ολοκαίνουργιο σπορ επίπεδο εξοπλισμού GT-line και μια σειρά από αποδοτικές και ηλεκτροκίνητες επιλογές κινητήρων.

Η άφιξη του νέου XCeed θα υποστηρίξει τη μετάβαση της Kia σε έναν πάροχο λύσεων βιώσιμης μετακίνησης, διαθέτοντας μια γκάμα ηλεκτροκίνητων κινητήρων υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών μιας ήπιας υβριδικής (MHEV) και  μιας plug-in υβριδικής (PHEV) έκδοσης. 

Οι πιο πρόσφατες προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας θα βελτιώσουν την καθημερινή χρηστικότητα και την απόλαυση πίσω από το τιμόνι.
Ως το μέλος με τις περισσότερες πωλήσεις της ευρωπαϊκής οικογένειας Ceed, το XCeed έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες για την επιβλητική θέση οδήγησης, τη δυναμική συμπεριφορά και την καθημερινή πρακτικότητα.

Μια ολοκληρωμένη σειρά βελτιώσεων θα το καταστήσει μια ακόμη πιο δελεαστική πρόταση στη δημοφιλή κατηγορία C-Crossover. Το αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί την προσεχή Δευτέρα θα έχει όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές βελτιώσεις με την επιλογή μιας επένδυσης GT-line. Θα συνδυάζει τα σχεδιαστικά στοιχεία ενός crossover με τη σπορ αίσθηση ενός εστιασμένου ευρωπαϊκού hatchback.
 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022, 15:32