Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Η εκστρατεία μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς από το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.
Μετά την Κρήτη, όπου σε διάρκεια τριών εβδομάδων ενημερώθηκαν από τους ειδικούς περισσότεροι από 2.500 πολίτες, το EKO Acropolis Rally Road Truck συνεχίζει την πορεία του στη Χαλκίδα. Βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου δίπλα στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνει έως και τις 25 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός αυτής της εκστρατείας είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για την Οδική Ασφάλεια και τον ΚΟΚ. Οι εκπαιδευτές προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά με τους κινδύνους που κρύβουν οι λανθασμένες οδηγικές συνήθειες.

Μετά τη Χαλκίδα, το πρόγραμμά του θα διαμορφωθεί ως εξής:

26-30/8 Ασπρόπυργος (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου)
31/8 – 4/9 Ελευσίνα
4-7/9 Αθήνα
8/9 ΟΑΚΑ
9-12/9 Λαμία (έξω από το ΕΚΟ Service Park)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια παραμονής του στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με θέμα την Οδική Ασφάλεια. Ειδικότερα, στις 30 Αυγούστου (Ασπρόπυργος) και στις 3 Σεπτεμβρίου (Ελευσίνα) στις 7:00 το απόγευμα, στελέχη της Motorsport Greece, του φορέα που έχει την ευθύνη διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, θα βρεθούν στον χώρο και θα συζητήσουν, με καλεσμένους και πολίτες, πάνω στους κανόνες της ενδεδειγμένης συμπεριφοράς κατά την οδήγηση.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας Οδικής Ασφάλειας, που αποτελεί σταθερά προτεραιότητα του αγώνα ήδη από πέρυσι, το EKO Acropolis Rally Road Truck είναι εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO «διαδίδει» τη σπουδαιότητα της ασφαλούς οδήγησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης