Zougla.gr

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Μοιάζει η πατρίδα ξενιτιά

Μοιάζει η πατρίδα ξενιτιά
mrBZyiZWuVI
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Μια ακριβής περιγραφή για την πρόοδο των συμπτωμάτων από τον κορωνοϊό.

Ημέρα 1: Οι ασθενείς έχουν πυρετό. Μπορεί επίσης να παρουσιάσουν κόπωση, μυϊκό πόνο και ξηρό βήχα. Μία μικρή μειονότητα μπορεί να είχε διάρροια ή ναυτία ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ εκδηλωθεί ο πυρετός! .
Ημέρα 5: Οι ασθενείς μπορεί να έχουν δυσκολία στη ν αναπνοή, ειδικά αν είναι μεγαλύτεροι ή έχουν προϋπάρχουσα ασθένεια.
Ημέρα 7: Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάζεται, κατά μέσο όρο, πριν οι ασθενείς να εισαχθούν σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τη μελέτη του Πανεπιστημίου Wuhan.
Ημέρα 8: Σε αυτό...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Στον πρωθυπουργό Διαμαρτύρεται το ΑΚΚΕΛ για τον Βορίδη και μεταφέρει αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και κοινοποίηση στον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, ο πρόεδρος του αγροτικού κτηνοτροφικού κόμματος Ελλάδας ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης διαμαρτύρται για την πεισματική άρνηση του κύριου Βορίδη να στηρίξει με οποίο τρόπο τον πρωτογενή τομέα της χώρας, εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα κράτη του πλανήτη που στηρίζουν με κάθε τρόπο την παραγωγή τροφίμων. Ο κύριος Τσιομπανίδης τονίζει πως ο ΟΗΕ εκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενη επισιτιστικής...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το ακούσαμε και μας 'αρεσε

Ιορδάνης-Φωτιά μ' ένα φιλί
Lk7wTs7_UNM
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Φυσικοί μελετητές της σκοτεινής ύλης κατασκεύασαν πρότυπο αναπνευστήρα

26 φυσικοί από την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική , μελετητές της σκοτεινής ύλης, ασχοληθήκανε με την παραγωγή ενός φθηνού και πολύ αποτελεσματικού αναπνευστήρα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες παγκοσμίως γι'αυτή τη συσκευή.
Ο αναπνευστήρας είναι ήδη έτοιμος από την προηγούμενη Παρασκευή. Ο αναπνευστήρας παρήχθη εντός λίγων ημερών, αφού η συνεννόηση μεταξύ των φυσικών ξεκίνησε μόλις στις 19 Μαρτίου.
Στα μέλη της παραπάνω ομάδας ανήκει και ο βραβευμένος to 2015 με Νόμπελ Καναδός αστροφυσικός...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ως αναφορά την κατάταξη των χωρών με βάση τα κρούσματα και τον πληθυσμό.

Για να καταταγεί μία χώρα με βάση την κατάστασή της ως αναφορά με τον κορωνοϊό , δεν αρκεί η αναγωγή με βάση τα κρούσματα και τον πληθυσμό αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και ο χρόνος, δηλαδή να γίνει η αναγωγή στις ίδιες ημέρες μετρώντας από το πρώτο κρούσμα.
Πάντως ο ρυθμός με τον οποίο αναπτύσσετε η επιδημία στην Ελλάδα έχει μεταβληθεί από το 3% των πρώτων ημερών στο 10% περίπου με βάση θα χθεσινά στοιχεία, χωρίς κι αυτό να είναι ακριβές λόγω γραφειοκρατίας.
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η εταιρία μας "Παπουτσάνης", θα αναλάβει να συμπληρώσει την παραγωγή αντισηπτικών κατόπιν άδειας

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η εταιρεία ζήτησε και έλαβε άδεια για την παραγωγή αντισηπτικών, των οποίων η ζήτηση έχει εκτοξευθεί ενώ παρατηρούνται ελλείψεις στην αγορά.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, εκτός από τον Παπουτσάνη σχετική άδεια έχουν ζητήσει άλλες δύο βιομηχανίες.

Μάλιστα ο υπουργός αποκάλυψε ότι ελληνική βιομηχανία, την οποίαν δεν κατονόμασε, ζήτησε να επιταχθεί το εργοστάσιό της για την παραγωγή μασκών, των...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

το Ελληνικό συνδρομητικό ελεύθερο από την CosmOte

παρέα με το History

https://www.youtube.com/watch?v=9FC3OUc_G74
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η Αστυνομία καταβάλει πρόστιμα σε παραβατες. Η υγεία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι διαπραγματευσιμη

Συνωστισμος πάνω από 10 άτομα, πρόκληση μη υγειηνων συνθηκών και άλλα πολλά που δεν σχετίζονται με τους νόμους προστασίας που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού δημιουργούν οι παραβατες. Ωστόσο το πρόστιμο επιβλήθηκε σε άλλον ένα από αυτούς εχθές στο Μεσολογγι ο οποίος είχε επιπροσθετως την καρότσα του φορτωμένη. Οι αρχές όπως ενημερώνουν θα είναι αμιλεικτες με τους συγκεκριμένους παραβατες καθώς η υγεία των Ελλήνων πολιτών όπως δήλωσε και από το διάγγελμα ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ . ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ , ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ , ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΣΕ ΚΛΙΝΗΡΗ ΒΑΘΜΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΕΡΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα το μικρό Ελληνόπουλο ο Παναγιώτης Ραφαήλ

Παναγιώτης Ραφαήλ.
Οι γονείς ευχαριστούν όσους συνέβαλαν για την κάλυψη του υπέρογκου ποσού που απαιτούσε η ειδική θεραπεία στις ΗΠΑ

Συγκίνησε όλη την Ελλάδα η προσπάθεια του Παναγιώτη Ραφαήλ και της οικογένειάς του για να διατηρηθεί στη ζωή.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το ταξίδι, ο μικρός επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής, με τους γονείς του να αναρτούν ένα σχετικό βίντεο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλα στην κάλυψη των υπέρογκων εξόδων μετακίνησης και θεραπείας...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Θα αποπληρωθούν τα τοπικά διαμερίσματα από τον ΕΛΓΑ


«Ο Υπουργός και η Διοίκηση του ΕΛΓΑ αντιλαμβάνονται πλήρως τις συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Έλληνες αγρότες, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο της πανδημίας. Άκουσαν τα αιτήματά μας και καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να αποπληρωθούν όσο περισσότερα τοπικά διαμερίσματα γίνεται για τις ζημιές της περσινής, πραγματικά καταστροφικής χρονιάς.

Ενημερώνουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη πληρωμή και πρόθεση τόσο του Υπουργείου όσο και της Διοίκησης...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Τι έδειξαν οι νέες έρευνες για τον κορονοιό;

Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη, με χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, συμπέραναν ότι ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί την πανδημία της ασθένειας COVID-19, έχει δυνατότητα επιβίωσης στον αέρα συγκρίσιμη με εκείνη του ιού που προκαλούσε το ΣΟΑΣ (Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο).

Πιθανόν το εύρος της πανδημίας -η εξάπλωση της ασθένειας COVID-19 είναι πολύ πιο εκτεταμένη από εκείνη του ΣΟΑΣ, από το 2002 ως το 2003 – συνδέεται με το γεγονός ότι μεταδίδεται πολύ πιο εύκολα από έναν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Από τη Ρωσία με αγάπη!

Μεφλοκίνη.
Με αυτή την ουσία ως βάση η Ρωσία θα νικήσει την πανδημία.
Όχι μόνο καταπολεμά τα συμπτώματα, αλλά σταματά την αναπαραγωγή του ιού,δηλώνουν οι Ρώσοι ειδικοί.
Είναι πολύ πιο δραστική ουσία από την χλωρονίκη εξ' αιτίας των πολλών ατόμων φθορίου (F) που υπάρχει στην ουσία.
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Βγήκε ποτέ ο κομμουνιστικός μηχανισμός ν' αποκαλύψει τη μέθοδο που νικιέται ο Γκέιτς ? ?

...Θεός τους και κεφαλαιοκράτης ήταν και είναι ο Μαρξ και στόχος της θρησκείας τους η νίκη εναντίον του καπιταλισμού.
Όλα όμως αυτά τα θλιβερά υποκείμενα είχαν συμφέρον από τη δημιουργία του μύθου των πολυεθνικών "δαιμόνων" του καπιταλισμού, γιατί μόνον έτσι νομιμοποιούσαν τους μισθούς τους και τις εξουσίες τους. Από τη στιγμή που αντιπροσώπευαν έναν τεράστιο και πολυπρόσωπο κομματικό μηχανισμό, είχαν συμφέρον να παρουσιάζουν έναν εχθρό που ξεφεύγει από τα μέτρα του απλού ανθρώπου.
Δεν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η φτώχεια ήταν επί αιώνες ο πραγματικός κι ανίκητος εχθρός της ανθρωπότητας.

Πώς όμως μπορεί ένα όραμα ή μια νέα ιδεολογία να καλλιεργηθεί και ν' αναπτυχθεί, όταν αυτοί στους οποίους απευθύνεται είναι παντελώς αγράμματοι και πεθαίνουν από την πείνα; Πώς μπορεί ν' αναπτυχθεί μια νέα ιδεολογία, όταν οι ισχυροί, που έχουν τη μόρφωση να την αντιληφθούν, απειλούνται από αυτήν;

Όταν αυτοί που απειλούνται κατέχουν το κεφάλαιο και τον πλούτο κι αυτό τους επιτρέπει να συντηρούν στη ζωή μόνον αυτούς που υποτάσσονται; Όταν αυτοί που κατέχουν το κεφάλαιο έχουν στη διάθεσή...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης εξομολογείται

Η δύσκολη στιγμή για τον Παναγιώτη Κουφογιάννη στο παιχνίδι ήταν όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα από τα φαβορί του The X-Factor, τον άξιο αντίπαλό του Βασίλη Πορφυράκη και τόλμησε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι δικής του σύνθεσης ενθουσιάζοντας τους κριτές που αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Γι αυτή του την απόφαση είπε το εξής:
«Ναι, ήταν ένα κομμάτι που ήθελα πάρα πολύ να το πω. Παρόλο που συνάντησα αντίσταση από ανθρώπους της ομάδας μας. Κατάφερα όμως τελικά να τους πείσω για να...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Με επιστολή το ΑΚΚΕΛ ζητάει από τον S. Lavrov άρση του εμπάργκο της Ρωσίας, λόγω Κορωνοϊού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27/3/2020


Aμοιβαία άρση των κυρώσεων-εμπάργκο Ελλάδας-Ρωσίας και Κοινή Αγορά Τροφίμων και Ιατρικών προϊόντων ζήτησε το ΑΚΚΕΛ από τον Lavrov


Για την Επόμενη Ημέρα από τον κορονοϊό COVID-19


Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Sergei Lavrov, για αμοιβαία άρση των κυρώσεων-εμπάργκο και για την δημιουργία Κοινής Αγοράς τροφίμων και ιατρικών προϊόντων...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ: TO EΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΗΚΤΡΑ

Το «παιδί – θαύμα» που έχει σαρώσει πανελλήνια και διεθνή βραβεία στη μουσική, γράφοντας τα δικά του κομμάτια

Είναι ένα παιδί 9 ετών σήμερα. Ένα αγοράκι πρώτης δημοτικού που παίζει, τρέχει και κάνει ζαβολιές όπως κάθε άλλο παιδί. Με μια διαφορά: ότι φέρει ένα μουσικό βιογραφικό που εντυπωσιάζει αναλογικά με την ηλικία του. Επτά παγκόσμια και δύο πανελλήνια βραβεία σε διαγωνισμούς πιάνου, ρεσιτάλ σε ιστορικές αίθουσες του κόσμου (Carnegie Hall, Royal Albert Hall, Musikverein), σύμπραξη...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο Έλληνας συγγραφέας και σεναριογραφος Αντώνης Τουμανιδης στην παραλαβή του βραβείου του

Ο Έλληνας συγγραφέας και σεναριογράφος Αντώνης Τουμανίδης έδωσε σάρκα και οστά στον αγαπημένο μας Πινόκιο και τον βοήθησε να επιστρέψει στη γενέτειρά του, τη Φλωρεντία της Ιταλίας για να παραλάβει το βραβείο του. Ο λόγος για το πολύ τιμητικό βραβείο «Καλύτερου Σεναρίου» στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Φλωρεντίας.

Στην ουσία πρόκειται για μία τρομακτικά σκοτεινή και δραματική ιστορία, που εκτυλίσσεται από τον μεσαίωνα μέχρι σήμερα και είναι η προσπάθεια της μαριονέτας να επιστρέψει σε...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
 
Κείμενο:
 
Το όνομά σας:
 
Email:
 
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: