Zougla.gr

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

πάνος καμμένος
3YaRXOExOW4
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το κράτος χρησιμοποιεί αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες

Τα κορόιδα που είναι μέλη αυτών των οργανώσεων κάνουν κανα τραμπουκισμό και τρομοκρατία, πλακώνονται μεταξύ τους, αλλά υπάρχουν πάντα πράκτορες του κράτους και χαφιέδες ανάμεσά τους. Ελέγχουν και πληροφορούν. Κράτος-παρακάτος, αυτό έχουμε. Για να καταστρέφουν διαδηλώσεις, λαϊκές αντιδράσεις, είναι ο,τι πρέπει όπως σήμερα με το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας μας.
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γρηγοράκος Λεωνίδας : Διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ, λόγω φλερτ με Μητσοτάκη

*** 14/01/2016 | Εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ θέτει η Φώφη Γεννηματά τον βουλευτή Λακωνίας. ***

Στη διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, προχωρά η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Γρηγοράκος, μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε χαρακτηρίσει "θετικό" το γεγονός και μάλιστα είχε επιμείνει στην άποψή του όταν αποδοκιμάστηκε.

Μάλιστα είχε χαρακτηρίσει υπερβολή τη δήλωση Γεννηματά, ότι χωρίζει άβυσσος το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και είχε...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Debate -δωρεάν διαφήμισις Ψευδολογίας, ή διάψευσις στην Μαύρη Βίβλο του ΣΥΡΙΖΑ??


“Δεν μπορώ να παραβλέψω εδώ, ότι όσο η αλήθεια δεν έχει κάνει την εμφάνισι της η πλάνη μπορεί να παίξει ελεύθερα το παιγνίδι της, ακριβώς όπως οι κουκουβάγιες και οι νυχτερίδες την νύκτα. Αλλά θα περίμενε κανείς να δει ότι οι κουκουβάγιες και οι νυχτερίδες πολύ σύντομα θα γύριζαν πίσω τον ήλιο στην Ανατολή, πριν το παλαιό λάθος κυριαρχήσει άλλη μια φορά αδιατάρακτα. Ώστε η αλήθεια που έχει καταστεί γνωστή και διακηρυχθεί υψηλόφωνα , να μην μπορεί ποτέ ξανά να παραγκωνισθεί .Τέτοια...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ιωαννίδης Σάκης : «Το '95 έγινε το πΓΔΜ»

*** Για να μη ξεχάσεις ποτέ Έλληνα, όλους όσοι είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για τη παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Δυστυχώς, οι χειρισμοί τους ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ... ***
wA1wUBKrRfo
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΙΡΕΙ την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πάει για... βρούβες!

Οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ του Λαού στην Βουλή,
δεν ψηφίζουν κατά το δοκούν!
Εκφράζουν, ΟΧΙ στο κονάκι τους και στις συναναστροφές τους, αλλά στην ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ, τις απόψεις αυτών που ΕΚΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!
Τα ΑΚΟΥΤΕ ουΡΕ;
Την δική τους Συνείδηση την κρατάνε για... κάθε άλλη χρήση!

Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

S.O.S. ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ BULGRAVIA
qvBsnJDTvvU
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γιατί θα πάω στο Συλλαλητήριο! Το σποτ που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
eEQmui1utMQ
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

...Ιστορικό είναι το θέμα και όχι πολιτικό.

...Μόνον η Ελλάδα μπορεί να δώσει το δικό της "πουκάμισο" σε έναν ξένο ...
Μόνον η Ελλάδα μπορεί ν' αναγνωρίσει "μακεδονική" εθνότητα και άρα η μόνη περίπτωση να πάθει ζημιά είναι ν' αποφασίσει από μόνη της ν' "αυτοκτονήσει". Μπορεί να το κάνει αυτό όχι επειδή έχει δικαίωμα να "πλαστογραφεί" την ιστορία και να "μοιράζει" αυθαίρετες πιστοποιήσεις, αλλά γιατί είναι αυτή η οποία έχει το έννομο συμφέρον να σταματήσει όποιον άλλον επιχειρεί να το κάνει.
Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και ΟΛΑ τα κράτη...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Μια ανατρεπτική συνεργασία που θα κάνει αίσθηση

Μια δυνατή συνεργασία ξεκινάει ο Raper Junior και ο Αλέξανδρος Μαυρίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το τραγούδι
‘’Να Γυρίσεις’’.Ένα τραγούδι που αφήνει πολλές «υποσχέσεις», όπως δηλώνει και ο τίτλος του
VnXoONx123I
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Δωρεάν Bitcoin

Ολο και περισσότερος κόσμος ασχολείται με το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα.Υπάρχουν τρόποι να αγοράσει κανείς αλλά και δωρεάν.
Όλοι αυτοί οι τρόποι υπάρχουν στο http://kryptonomismatastointernet.blogspot.com/ .

Μπείτε και πάρτε δωρεάν νομίσματα πριν η αξία τους εκτοξευτεί και πάλι
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

.. Σλάβοι των Νοτίων Βαλκανίων , "ανήκαν" πνευματικά στη Βουλγαρική Εξαρχία.

..Επί αιώνες όλα αυτά ήταν διακριτά και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα μεταξύ των πληθυσμών.
Οι Εκκλησίες "χρωμάτιζαν" τους διαφορετικούς λαούς και αυτό ήταν αποδεκτό απ' όλους. Οι Μακεδόνες ήταν αυτοί, οι οποίοι "ανήκαν" πνευματικά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και οι Σλάβοι των Νοτίων Βαλκανίων ήταν αυτοί, οι οποίοι "ανήκαν" πνευματικά στη Βουλγαρική Εξαρχία.
Μακεδόνες ήταν αυτοί που προϋπήρχαν στην περιοχή και Σλάβοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι ήταν νεοεισελθόντες στην περιοχή αυτή. Μακεδόνες...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία. (ΣΤΡΑΒΩΝ)

Αληθινο περιστατικο
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γιάννης Λοβέρδος. Βίος και η πολιτεία του ανήθικου, αμοραλιστή δημοσιογράφου που ζητά ψήφο από εμάς

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος πήγαινε στο κολλέγιο κα πέρασε Νομική. Δεν είχε ικανότητες να τελειώσει. Βρήκε τα εύκολα κέρδη εκείνη την εποχή. Κόλλησε στους Μητσοτάκηδες για να βγάλει χρήμα. Χωρίς ικανότητες, χωρίς πτυχίο, χωρις προσόντα, πούλαγε τη φάτσα του και το γλείψιμο στον κόσμο ότι όλους τους αγαπά κλπ. Από εκεί ήταν η τροφή του. Υποκρίνεται πολύ, όπως και ο φίλος του Θεοδωράκης, είναι ανήθικος, ενώ λέει όλους τους άλλους ανήθικους. Είναι χειρότερος απτον Τσίπρα και Καμένο στον χαρακτήρα....
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Έδειξαν το νόημα του αθλητισμού

Οι ομάδες του Αθηναϊκού και Ολυμπιακού handball στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα χάραξαν το δρόμο για ένα άλλο είδους αθλητισμού , της προσφοράς στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Τα μάτια και η χαρά της μικρής Μαρίας που ήταν εκεί τα είπαν όλα.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα handball του πρωταθλητή Ολυμπιακού Πειραιά για την συμμετοχή της σε αυτό το παιχνίδι και δίνουμε ραντεβού στο προσεχές μέλλον για συνεργασίες.
Ευχαριστούμε επίσης τον κο Ευθύμιο Πουρνάρα τον κο Χαράλαμπο Προδρομίδη...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Υποκλινόμαστε στην Αθανασία

Συγκλονιστική Εξομολόγηση Της Αθανασίας
Η 16χρονη κοπέλα βίωσε ένα σοκαριστικό και πολύ σοβαρό τροχαίο στις 20 Μαρτίου του 2018 στις 10.30 μμ στα Τριαντέικα, κοντά στο πρώην Δημαρχείο Νεάπολης

Η 16χρονη μαζί με την 15χρονη αδερφή της, επέβαιναν σε Ι.Χ. που οδηγούσε ένας 21χρονος, με συνοδηγό έναν ακόμη 21χρονο, όλοι κάτοικοι της περιοχής.

Η Αθανασία τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη και υπέστη σοβαρή βλάβη του νωτιαίου μυελού, με αποτέλεσμα να τις προκαλέσει...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ : ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ αναμένεται να δώσει το «παρών» αλλά και να πραγματοποιήσει ομιλία στο Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος την ερχόμενη Κυριακή.

Πρόκειται για τον πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ και πρώην πρόεδρο της Βουλής της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, Κρις Σπύρου, τον οποίο μάλιστα καλωσόρισε στη χώρα ο συντονιστής της Επιτροπής Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, Μιχάλης Πατσίκας, αναρτώντας...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Παπανδρέου Νίκος : «Είμαι αντίθετος στη Συμφωνία των Πρεσπών»

Θέση στη δημόσια συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που αναμένεται να έρθει προς κύρωση στη Βουλή τη Δευτέρα, παίρνει μέσω του Newpost ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου.

Σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε: «Έχω σοβαρές επιφυλάξεις με τις προβλέψεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και άρα συμμερίζομαι πλήρως τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά και τις αποφάσεις των οργάνων του ΚΙΝΑΛ για την μη υπερψήφισή της από το ελληνικό Κοινο...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Βενιζέλος Ευάγγελος : «»

"Δεν ευτελίζεται μόνο το Σύνταγμα, αλλά και η κοινή λογική και όλοι τίθενται προ των ευθυνών τους. Αυτή η κυβέρνηση είναι προφανές ότι δεν μπορεί να αλλάξει το κλίμα".

Αυτό τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολιάζοντας την επικαιρότητα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Ελευθερία Καλαμάτας και τον Θανάση Λαγό, με αφορμή τη σημερινή παρουσίαση στην Καλαμάτα του βιβλίου του «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος».

Για...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Μπαμπινιώτης
adHi8q5SCjg
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
Κείμενο:
Το όνομά σας:
Email:
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: