Zougla.gr

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν πάει στο minicamp της εθνικής ο ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα δώσει το «παρών» στο minicamp της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στις 25 Ιουλίου.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είχε καλέσει τον Απρίλιο 35 παίκτες στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ για το minicamp που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας την επόμενη εβδομάδα (25-27/7).

Μεταξύ των παικτών ήταν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος σύμφωνα με το ESPN δεν θα δώσει το «παρών», αν και δεν έχει κλείσει την πόρτα της εθνικής ομάδας.

Πάντως ο Ο Πόποβιτς θα αποφασίσει από τη λίστα των...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Οι Γνώμες είναι σαν τις Κωλοτρυπίδες… Όλοι έχουν κι από μία!


«Πάνω από 320 πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, της διανόησης και της τέχνης υπογράφουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.»


320 Κωλοτρυπίδες, συνιστούν Πρέσπες.
Αυτές, ξέρουν!!!


Όξω ρε Πoύστηδες απ’ την παράγκα!!!!!!!!!!!!!!
Ξυπνήστε Πρόβατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

12 Λόγοι για να επισκεφθείς τα Γρεβενά αυτό το καλοκαίρι!

Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τον ήλιο, τη θάλασσα και τα όμορφα νησιά μας, όμως υπάρχει και μια άλλη ομορφιά, αυτή του βουνού που είναι πραγματική απόλαυση όλες τις εποχές! Λένε πως η θάλασσα έχει 2 "πρόσωπα", το ήρεμο και το άγριο... Όσοι επισκέπτονται συχνά τα βουνά, ξέρουν ότι το βουνό έχει άλλο "πρόσωπο" κάθε φορά που το επισκέπτεσαι!

Έναν βουνίσιο τόπο παρθένας και ατόφιας ομορφιάς σάς καλούμε να γνωρίσετε σήμερα, τα Γρεβενά μας!

Είναι ένα μέρος φιλικό τόσο...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Υπάρχει μια μπουρζουαζία της δεξιάς και μια μπουρζουαζία της αριστεράς που πρόδωσαν τη Μακεδονία!

Η παράδοση του ονοματος της Μακεδονίας ή η αναγνώριση ως Μακεδονία του κρατιδίου των Σκοπίων συνιστά βιασμό της ιστορικής αλήθειας.
Υπάρχει μια μπουρζουαζία της δεξιάς και μια μπουρζουαζία της αριστεράς. Όμως δεν υπάρχει λαός της δεξιάς και λαός της αριστεράς.
Ένας είναι ο λαός και ενωμένος.
Οι μπουρζουαζίες της δεξιάς και αριστεράς ( με αντιπροσώπους Τσίπουρα , Κούλη) ,δήθεν δημοκρατικές, προδίδουν την Ελλάδα.

Δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς την παραδοχή του θελήματος...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Εδώ μιλάμε για "κοτσάνα", η οποία απειλεί τη λογική και η οποία μπορεί να κριθεί στα καφενεία.

...Δεν υπάρχει δηλαδή καμία λογική στον συνεχή αυτοεξευτελισμό των αρχαιολόγων, εξαιτίας των "επιστημονικών" εκτιμήσεών τους, οι οποίες δεν αντέχουν ούτε σε κριτική καφενείου.
Αυτοεξευτελίζονται οι επιστήμονες, όταν, πάνω στην αγωνία τους να υπερασπιστούν την ιδεολογία τους ή τα αφεντικά τους, ξεφεύγουν από τα όρια τής επιστήμης τους και λένε ηλιθιότητες, οι οποίες γίνονται αντιληπτές και από τους πλέον άσχετους.
Αυτό είδαμε για άλλη μία φορά με την περίπτωση της Αμφίπολης.
Δεν υπάρχει...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Στην Αμφίπολη "γεννιέται" o ελληνισμός τού μέλλοντος.

..Για λόγους, λοιπόν, οι οποίοι ήταν γνωστοί σ' αυτούς —και άγνωστοι στους περισσότερους Έλληνες— η Ελλάδα τέθηκε άμεσα υπό στενή επιτήρηση.

Στην στενή αυτή "επιτήρηση" της Ελλάδας δεν συμμετείχαν μόνον τα γνωστά κέντρα και παράκεντρα εξουσιών, τα οποία "εκφράζονται" μέσω των Πρεσβειών των γνωστών ιμπεριαλιστών, αλλά συμμετείχαν και φαινομενικά άσχετες επιστημονικές "αποστολές" …
Οι ξένες αρχαιολογικές σχολές στην Ελλάδα ήταν ανάμεσα σ' αυτές.
Αυτές οι "σχολές" ήταν πάντα μια...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Τα Ελληνόπουλα υποδέχονται το νέο τους Έλληνα δήμαρχο - Νέο Έλληνα δήμαρχο εξελεξαν στο εξωτερικό

Στις δημοτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Μαρτίου στην πόλη του Σβέρτε, που βρίσκεται κοντά στο Ντόρτμουντ και αριθμεί περί τους 50.000 κατοίκους, ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών Δημήτρης Αξούργος κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη: εξασφαλίζοντας το 56% περίπου των ψήφων κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος της μικρής πόλης και δη από τον πρώτο γύρο, κάτι που δεν συνηθίζεται σε περιφερειακές εκλογικές αναμετρήσεις στη Γερμανία.

Η νίκη του 35χρονου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Οι παγκοσμίως οργανώσεις αλληλεγγύης πάντα δίπλα στα Ελληνόπουλα

Οι συνεχείς υποστηρικτικές συνθήκες στην Ελλάδα και σε ολόκληρο κυρίως τον πλανήτη για τα Ελληνόπουλο είναι το πιο σημαντικό των πάντων. Η κιβωτος του κοσμου, το χαμόγελο του παιδιού αλλά και παγκόσμιες φυσικά οργανώσεις είναι πάντα δίπλα στα Ελληνόπουλα. Ουσιαστικός στόχος είναι η υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού και του προτύπου της οικογένειας, ως το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας. Κάτω από αυτό το σκεπτικό επιδιώκεται η πρακτική και ψυχική στήριξη της φυσικής, νοητικής και κοινωνικής ένταξης...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ραγίζει καρδιές αυτό το βίντεο...

Ανατριχιαστικές και συγκινητικές οι μαντινάδες και η δοξάρια του λυράρη Αντώνη Γαμπιεράκη σπάζοντας το δοξάρι μαζί τον Ματθαίο Γιαννούλη και χαριζοντας το στον λεβέντη άντρα που καθετε στο ειδικό αμαξιδίο του απολαμβάνοντας την μουσική των δυο παραδοσιακών τραγουδιστών που όπως λένε και οι αυτοσχέδιοι στίχοι τους αφιέρωσαν την βραδιά μονο σε εκείνον το γλυκύτατο άντρα! Το βίντεο έχει σάρωση το διαδύκτιο και συγκινεί πλήθος κόσμου...
Δείτε το :
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Έντυσαν στα... κόκκινα των Μπουλς τον Πάρκερ (pic)

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ θα είναι κάτοικος Σικάγο, για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς θα ενισχύσει τους Σικάγο Μπουλς και ήδη οι «Ταύροι» φρόντισαν να τον ντύσουν στα... κόκκινα!

Κάτοικος Σικάγο θα είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ. Ο εκρηκτικός φόργουορντ αφήνει τους Μιλγουόκι Μπακς και για τα επόμενα δύο χρόνια θα πλαισιώνει τους Λάουρι Μαρκάνεν και Ζακ ΛαΒίν στην «πόλη των ανέμων».

Ο Πάρκερ είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Μπουλς το φετινό καλοκαίρι και ήδη οι «Ταύροι» τον υποδέχτηκαν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

дядя, Серге́й дядя, Серге́й Ви́кторович Лавро́в, у нас проблемы...Лавро́в, у нас проблемы...

Άkου τι θα κάνουμε τώpα που είναι σoβαpά τα πpάγματα:

Θα αpχiσω να διαφημίζω "ΤΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ που θεραπεύουν τα πάντα όλα" (τα οποία θα παpάyω σε yυvαικείο μοναστήρι) σε όλα τα τηλεοπτικά καvάλια της Ελλάδας και της Κύπpου και θα πληρώνω για kαταxωpήσεις στis μεγάλες διαδικτυακές ιστοσελίδες...
Εσύ θα δώσεις εντολή (και χpήμα φuσικά) σε Ρώσους από όλο το kόσμο, να τα αyοράζουν μαζικά...

Μόλις αpχίσω να kονομάω, θα οpγανώσω ομάδες τpολ (με μοpφή εταιρίας Multi Level Μarketing)...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Tο Μουντιάλ της... πρωτιάς για τον Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά συνέβαλε καθοριστικά στην πορεία των «τρικολόρ» προς την κορυφή του ποδοσφαιρικού Έβερεστ, αλλά ταυτόχρονα σημείωσε και κάποια αξιοσημείωτα προσωπικά επιτεύγματα.

Ο 25χρονος μέσος έχει γίνει δέκτης πολλών επικρίσεων τα τελευταία χρόνια και η απόδοση του στα γήπεδα της Ρωσίας αποδείχτηκε η ιδανική ευκαιρία για να δώσει τις απαντήσεις του.

Με το πέρας του Μουντιάλ λοιπόν, ο Πογκμπά κατέχει τρεις ξεχωριστές πρωτιές.

Έγινε ο πρώτος παίκτης της Μάντσεστερ...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η πρώτη εμφάνιση του Λεμπρόν ως... Λέικερ! (pic-vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκεται στο Λας Βέγκας για το Summer League του ΝΒΑ, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή του με σορτσάκι των Λος Άντζελες Λέικερς!

Για πρώτη φορά ο Λεμπρόν Τζέιμς φόρεσε κάτι που να σχετίζεται με τη νέα του ομάδα, τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο «βασιλιάς» βρίσκεται στο Λας Βέγκας, για να παρακολουθήσει το Summer League.

Στο πλαίσιο αυτό έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο με σορτσάκι των «λιμνανθρώπων», κάνοντας έτσι την πρώτη του δημόσια εμφάνιση φορώντας ρούχα της νέας...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η Ελληνική Λύση του Κυριακου Βελόπουλου πάει στην κορυφή.

Ως εχει η πραγματικότητα είναι πως η Ελληνικη Λύση εκτιναχτηκε! «Καλπάζει» προς την κορυφή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, προκαλώντας αναταραχή στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από το zougla.gr, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι 6ο κόμμα, συγκεντρώνοντας ποσοστό που άγγιξε το 3,1% και παρουσιάζοντας δυναμική εισόδου στη Βουλή.

Όπως φαίνεται, οι Έλληνες πολίτες δείχνουν την αποστροφή τους στο παρόν πολιτικό τοπία και ζητάνε μια μεγάλη και ελληνική αλλαγή.

Τα...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ακούστε απευθείας ραδιοφωνικά την ομιλία του Γιώργου Πατούλη στην Αθήνα!

Η ομιλία του Γιώργου Πατούλη σε μια στιγμή κρίσιμη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση,

απευθείας ραδιοφωνικά θα μεταδοθεί ολόκληρη αποκλειστικά από το GREEKRADIO WEB CHANNEL

και αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 7.30 μμ . από την Πλατεία Αγίας Αικατερίνης

στα Πετράλωνα,περιοχή όπου μεγάλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών ΄΄Πρωτεύουσα Ξανά''!

Ακούστε από ΕΔΩ από κάθε κινητή και σταθερή συσκευή επικοινωνίας!

http://www.greekradios.gr/live...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Βελόπουλος Κυριάκος : «Υπάρχει και Θεός ρε αλήτες...»

Δεν μας νοιάζει το όνομα το Θεού, αρκεί αυτός να είναι σε θέση να πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερη σανογραφία...
Οι σανοφάγοι νά'ναι καλά....

http://archidamos.blogspot.com/2017/03/vivlio-jesus-zeus-velopoulos.html
uQFynguT2-E
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο Αλογοσκούφης ομολόγησε, ο Καραμανλής πότε θα απολογηθεί;

του Μιχάλη Καρχιμάκη
π.Υπουργού, μέλους της εκτελεστικής γραμματείας του -Κινήματος Αλλαγής
Β' περιφέρεια Αθήνας

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την… όχι και τόσο ηρωική έξοδό του από την κυβέρνηση Καραμανλή, ο Γιώργος Αλογοσκούφης ομολόγησε δημόσια την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που χάραξε και εφάρμοσε την κρίσιμη περίοδο 2004-2008.

Ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, ο μέγας αρχιτέκτονας της οικονομικής καταστροφής, ο πολιτικά υπεύθυνος για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

FILOXENIA.ORG φόρουμ για μέλη Airbnb κλπ

Ενα νέο φόρουμ, το FILOXENIA.ORG άνοιξε για όσους σκέφτονται ή ηδη ασχολούνται με την τουριστική μίσθωση σε ψηφιακές πλατφόρμες. Διαβάστε νέα, μοιραστείτε μαζί μας τις απορίες και τις εμπειρίες σας, και μείνετε ενημερωμένοι με χρήσιμες πληροφορίες όπως αφίξεις αεροπλάνων, πλοίων, συμβουλές και πάρα πολλά άλλα. Η εγγραφή γίνεται σε 1 λεπτό και φυσικά είναι και θα είναι δωρεάν!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Στο5%η Ελληνική Λύση Βελόπουλου!Δημοσκόπηση Βόμβα.Κάθε μέρα πιο πολύ.Εξαφανίστηκε πλήρως η ανταρσύα

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών που διενεργήθηκε στις αρχές Ιουλίου έχουμε την εξής δυνητική εκλογική επιρροή
ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ 3%
...

Εν. Κεντρώων 6%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 5%

Λαϊκή Ενότητα 4%

Πλεύση Ελευθερίας 3%

Μέρα 2%

κλπ υπόλοιπα...
Η δημοσκόπηση αυτή έρχεται σε συνέχεια ενός μπαράζ θετικών...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο πιο ακριβοπληρωμένος, Έλληνας παίκτης με 15 εκατ. ευρώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Άρσεναλ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπέγραψε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Άρσεναλ και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!
Το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες» θα αποφέρει στον έμπειρο στόπερ το ποσό των 15 εκατ. ευρώ δίχως να υπολογίζονται οι φόροι που θα καταβάλλει ο λονδρέζικος σύλλογος!

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο μπορεί για τα στανταρ της Άρσεναλ να μην θεωρείται υπέρογκο, αλλά δίχως αμφιβολία δεν έχει προηγούμενο αναφορικά με Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Μήτρογλου,...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
 
Κείμενο:
 
Το όνομά σας:
 
Email:
 
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: