Αν μείνω

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011, 09:45
Αν μείνω
Η 17χρονη Μία βρίσκεται αντιμέτωπη με μερικές δύσκολες επιλογές. Να μείνει πιστή στην πρώτη της αγάπη, τη μουσική, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το αγόρι της και θα αφήσει πίσω της την οικογένεια και τους φίλους της; Τότε, ένα πρωί του Φεβρουαρίου, ενώ η Μία πηγαίνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με την οικογένειά της, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν. Ξαφνικά όλες οι επιλογές χάνονται, εκτός από μία. Κι αυτή είναι η μόνη που έχει σημασία.

Το Αν Μείνω είναι ένα συγκινητικά όμορφο βιβλίο σχετικά με τη δύναμη της αγάπης, την πραγματική σημασία της οικογένειας και τις αποφάσεις που όλοι παίρνουμε στη ζωή μας. «Απλώς άκου», λέει ο Άνταμ με φωνή που ακούγεται σαν πυροβολισμός. Ανοίγω τα μάτια μου διάπλατα. Ανακάθομαι στο κρεβάτι όσο μπορώ. Και ακούω. «Μείνε».

Γλυκό, έξυπνο και συναρπαστικό. Επιβλητικό και πυκνό… Γεμάτο εσωτερικότητα, χιούμορ και αγάπη για τη ζωή… Η ιστορία της Μία θα συναρπάσει όσους αναγνώστες είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν ότι στο παρόν μπορούμε να δούμε κομμάτια από το μέλλον.

«Αν μείνω» της Γκέιλ Φόρμαν από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011, 09:50