Λίγες μόνο μέρες πριν από τις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα που έχει καθιερωθεί ως η γιορτή των ερωτευμένων, τα «Ελληνικά Γράμματα» σας προτείνουν μία σειρά επιλεγμένων τίτλων από τον ευρύ κατάλογο των εκδόσεων, ως δώρα για Εκείνον και για Εκείνη. Με την πεποίθηση ότι η σχέση των αναγνωστών, η σχέση όλων μας με το διάβασμα ενέχει έντονο το ερωτικό στοιχείο, ευελπιστούμε να βρείτε στις προτάσεις μας το βιβλίο που θα ταιριάξει τόσο στις δικές σας προτιμήσεις όσο και σε εκείνες των ακροατών/αναγνωστών σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο καινούργια βιβλία συμπληρώνουν την ελληνική έκδοση της σειράς «Μη Βασανίζεστε για Μικροπράγματα…».

Η σειρά βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή των μπεστ σέλερ στις ΗΠΑ, με αριθμό αντιτύπων που υπερβαίνει τα δώδεκα εκατομμύρια. Αλλά και στην Ελλάδα έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους αναγνώστες.

Έχει προηγηθεί η έκδοση έξι επιπλέον βιβλίων αυτοβοήθειας, εκτός από το εισαγωγικό: «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα…» για την Οικογένεια, την Επαγγελματική ζωή, την Αγάπη καθώς και τα: «Γυναίκες… μη βασανίζεστε για μικροπράγματα», «10 λεπτά παιδιά–γονείς… εν τάξη» και «10 λεπτά νοικοκυριό».

Το «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα… στις σχέσεις» είναι μια απλή πρακτική μέθοδος που έχει γραφτεί ειδικά για τις σχέσεις των ζευγαριών. Προτείνει εργαλεία για το πώς θα καταφέρουν να ανανεώσουν τη σχέση τους ακολουθώντας στρατηγικές που θα αλλάξουν τη ζωή τους και θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγγραφέας, ψυχολόγος και σύμβουλος, Richard Carlson προτείνει:

– Μην ξεχνάς το πρόσωπο που ερωτεύτηκες
– Κάνε το πρώτο βήμα
– Προσπάθησε για το καλύτερο
– Παραδέξου τα λάθη σου
– Αποδέξου το παιδί που κρύβει ο σύντροφός σου… και πολλά άλλα, που θα βοηθήσουν να
  επικοινωνούν μεταξύ τους, έτσι ώστε να έχουν μια πιο ήρεμη και στοργική επαφή.

Σελίδες: 284  –  Μετάφραση: Ηλίας Διάμεσης

Το «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα νιόπαντροι» αντιμετωπίζει τις πρώτες δυσκολίες των νιόπαντρων, τη νέα πραγματικότητα του έγγαμου βίου. Νέες ευθύνες, νέες υποχρεώσεις, συμβίωση, κοινή διαχείριση των οικονομικών και πολλά άλλα ζητήματα μπορεί να αποσυντονίσουν ένα ζευγάρι.

«Το βιβλίο», λέει ο συγγραφέας, «είναι ένα απλός αλλά σημαντικός οδηγός με βασικές συμβουλές σε καίρια ζητήματα που αφορούν στον έγγαμο βίο και απευθύνεται σε όλα τα νέα αντρόγυνα. Πιστεύω ότι όχι μόνο θα σας βοηθήσει, αλλά και θα σας διασκεδάσει εξίσου»

Σελίδες: 269  –  Μετάφραση: Αναστασία Σακελλαρίου

Τιμή: 13.50€ (το καθένα)

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

O Pίτσαρντ Kάρλσον είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας. Έχει γράψει και έχει επιμεληθεί αρκετά δημοφιλήβιβλία (“Mην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό”, “Aκολούθα τον ήρεμο ρυθμό της ζωής”, καθώς και μέρος του βιβλίου “Eγχειρίδιο της ψυχής”), εξερευνώντας τα πεδία της ψυχολογίας και της ευτυχίας στις σχέσεις.

Δίνει συχνά διαλέξεις, βοηθάει πολλούς ανθρώπους από το γραφείο του στην Kαλιφόρνια να καταπολεμήσουν το άγχος και τους εκπαιδεύει στην ευτυχία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης