Έστω μια φορά

Έστω μια φορά


«H καρδιά μου κάτι περιμένει και δε λέει να 'ρθει. Μαραίνεται σαν λουλούδι που γερνάει προτού προφτάσει ο άνεμος να αγγίξει τη γύρη του… Ώσπου ήρθε ο έρωτας… Και είναι ένας έρωτας σαν αρπακτικό… Που αν τον δεις να έρχεται καταπάνω σου, νιώθεις τα πόδια σου να τρέμουν γιατί φοβάσαι την επίθεσή του και ξέρεις ότι δε θα του γλιτώσεις αν πέσεις στα νύχια του…»


Άνθιμος, Κυβέλη, Ορφέας, Περσεφόνη, Λάζαρος, Ευρυδίκη, Ορέστης… Πρόσωπα που κρύβουν ζοφερά μυστικά, παίζουν με το μύθο και την αλήθεια, και συνθέτουν ένα περίεργο ερωτικό γαϊτανάκι που δοκιμάζεται στη φωτιά του χρόνου.

Με φόντο τις Σπέτσες και με αφορμή μια δολοφονία, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως ο συνήθης ύποπτος για τα μεγάλα λάθη και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα είναι ο απόλυτος, αναρχικός και αδίστακτος έρωτας.

Διαβάστε επίσης:

«Κλειδωμένο συρτάρι»

«Ήθελα μόνο ένα αντίο»

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Πασχαλιά Τραυλού γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Μέχρι τα δεκαοχτώ της έζησε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Το 1988 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, όπου σπούδασε Ελληνική Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή. Τ

ότε έκανε και τις πρώτες συγγραφικές της απόπειρες με μικρά διηγήματα που εκδόθηκαν σε τοπική εφημερίδα της Βέροιας.

Ασχολείται με τη μουσική και τη ζωγραφική και ταξιδεύει συχνά. Από τις εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία τα έξι μυθιστορήματά της, ενώ το βιβλίο της «Φτερά από μετάξι» ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Αναγνωστών 2008.
_____________________________________________
Πασχαλιά Τραυλού: «Έστω μια φορά»

ISBN 978-960-453-510-1  -  Σελίδες 616  -  έκδοση Φεβρουαρίου 2009 (τελευταία ανατύπωση Ιανουάριος 2010, 6η έκδοση, 42 χιλιάδα)Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010, 18:47