Ένα θρίλερ που εξελίσσεται 5.000 χρόνια, έφθασε η στιγμή να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Οχτώ μέρες πριν από το θερινό ηλιοστάσιο, ένας άντρας σκοτώνεται σε μια ανατριχιαστική ανθρωποθυσία στο αρχαίο μνημείο του Στόουνχεντζ, μπροστά στους λάτρεις των λίθων. Μερικές ώρες αργότερα, ένας από τους μεγαλύτερους κυνηγούς θησαυρών στον κόσμο αυτοκτονεί στην εξοχική του έπαυλη, αφήνοντας μια αινιγματική επιστολή στον γιο του, τον αρχαιολόγο Γκίντεον Τσέις…

Σε συνεργασία με μια δαιμόνια υπαστυνόμο, ο Γκίντεον γρήγορα ανακαλύπτει μια διεθνή μυστική οργάνωση με ρίζες βαθιά στο παρελθόν, αφιερωμένη στη λατρεία του Στόουνχεντζ και στη διαφύλαξη, με κάθε τρόπο, της δύναμης των Ιερών Λίθων. Γεμάτο κώδικες και σύμβολα, σασπένς που καθηλώνει και αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το πιο μυστηριώδες μνημείο του κόσμου, «Η κληρονομιά του Στόουνχεντζ» είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ, που ανταγωνίζεται επάξια τα έργα του Νταν Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαµ Κρίστερ ζει στο Λονδίνο. Πριν ασχοληθεί µε τη μυθιστοριογραφία, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην τηλεόραση ως σκηνοθέτης, παραγωγός και δηµοσιογράφος. Πολλά από τα ντοκιµαντέρ του, που καλύπτουν επιστηµονικά αλλά και αστυνοµικού ενδιαφέροντος θέµατα, κέρδισαν σηµαντικές διακρίσεις.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης