Οι «Παραμυθοκόρες» στο βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής

Οι «Παραμυθοκόρες» στο βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής


Οι «Παραμυθοκόρες» Βασιλεία Βαξεβάνη, Αντωνία Βέλλιου, Ιφιγένεια Κακριδώνη ταξιδεύουν με τα φτερά της φαντασίας σε όλο τον κόσμο και…μαζεύουν παραμύθια.

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι κάνουν μια στάση στο Βιβλιοπωλείο Μικρός Κοραής για να μοιραστούν με τα παιδιά όλα όσα είδαν κι άκουσαν. Θα μας αφηγηθούν παραμύθια και ιστορίες για μικρούληδες ήρωες που τα έβαλαν με δράκους, λύκους, μάγισσες και κατάφεραν να σωθούν!

Γιατί αυτό που πραγματικά μετρά είναι η δύναμη της καρδιάς και του μυαλού.

Οι παραμυθοκόρες θα φέρουν μαζί τους παραμύθια και ιστορίες για τόσο δα μικρούληδες ήρωες. Ήρωες που είναι μικροί μόνο στο μπόι, γιατί από μυαλό έχουν μπόλικο. Γι’ αυτό θα τα βάλουν με τρομερές, κακές μάγισσες με λύκους που κυνηγάνε να τους φάνε, με δράκους που καραδοκούν να τους καταστρέψουν. Θα τα καταφέρουν, άραγε να βγουν νικητές από αυτές τις δοκιμασίες; Δεν έχετε παρά να έρθετε, να μπείτε στην παρέα μας και να μοιραστούμε όλοι μαζί αυτό το μυστικό.

Και μήπως θα ακούσουμε μόνο ιστορίες; Όχι, μόνο. Θα παίξουμε όλοι μαζί και θα ζωντανέψουμε τους ήρωες των ιστοριών. Θα πούμε όλοι μαζί και θα μάθουμε παραμυθένια τραγούδια.

Και μετά τα παιδιά θα κατασκευάσουν το δικό τους τόσο, τόσο δα μικρούλη ήρωα, όπως τον έπλασε το κάθε ένα με τη φαντασία του.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010, 11:18