Το μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου που αγάπησαν χιλιάδες αναγνώστες και κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών 2009 του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου κυκλοφορεί τώρα και με audio book. Διαβάζει ο συγγραφέας, χωρίς περικοπές και με τις απαραίτητες επεξηγήσεις. Η έκδοση κοστίζει 27,00 € και οι αναγνώστες θα τη βρουν σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ιμαρέτ αναπαριστά με μοναδικό τρόπο και χωρίς προκατάληψη μια ολόκληρη εποχή της τουρκοκρατούμενης Άρτας (1854-1882). Πρωταγωνιστές ένας Έλληνας κι ένας Τούρκος που η μοίρα τούς κάνει ομογάλακτους. Μέσα από τις πολλαπλές αναγνώσεις που προσφέρει το βιβλίο, μεταφέρεται το μήνυμα της ανθρωπιάς και της συνύπαρξης των λαών στo πλαίσιο μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, ενώ παράλληλα ταξιδεύει τον αναγνώστη στην ονειρική πολιτεία του λόγου και της φαντασίας.

Το audio book είναι χρήσιμο σε άτομα με προβλήματα όρασης που δυσκολεύονται με την ανάγνωση. Επίσης σε όσους ταξιδεύουν οι οποίοι μπορούν να ακούσουν το σύνολο του βιβλίου ή μέρος του και να διαβάσουν το υπόλοιπο.

Το μυθιστόρημα ποταμός του Γιάννη Καλπούζου που διαβάζεται απνευστί έχει ξεπεράσει έως σήμερα τα 30.000 αντίτυπα και συνεχίζει την ανοδική του πορεία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:    «ΙΜΑΡΕΤ, Στη σκιά του ρολογιού»   –   πρώτη παρουσίαση 4 Μαΐου 2009

και    «Δύο βραβευμένοι Έλληνες συγγραφείς μεταφράζονται στην τουρκική γλώσσα!»   –   πρώτη ενημέρωση 21 Ιανουαρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης