Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Βαλασιάδη και της Φραντζέσκα Κεραμά, με τίτλο «Μαντώ», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σιδέρη.

…Εκείνος την αγάπησε πολύ, τόσο που προσπάθησε να αλλάξει όλη του τη ζωή, να αποκτήσει δύναµη και πλούτη, για να µπορεί να γίνει κοινωνικά αντάξιός της. Όµως, η αγάπη πρέπει να περάσει από πολλά µονοπάτια για να αποδειχθεί αληθινή, να ζήσει µέσα από ψέµατα και πάθη, να ταλαιπωρηθεί, να πονέσει και να ελπίζει βαθιά µέσα της πως κάποια µέρα θα µπορέσει να ζήσει το όνειρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης στο όµορφο Κυκλαδονήσι της Νάξου για δύο ανθρώπους µιας άλλης εποχής που ερωτεύτηκαν µε πάθος και ταλαιπωρήθηκαν από τη ζωή περισσότερο από όσο φαντάζονταν…

Το ευφάνταστο ταλέντο των συγγραφέων παρέχει ευχάριστες ώρες εκτόνωσης και ενδιαφέροντος στον αναγνώστη, µε γερές ψυχολογικές λεπτότητες στο διάβα της ζωής, σε τόνο αποφθεγματικό: «µια γυναίκα βασικά έχει ανάγκη να την έχουν ανάγκη»!

Βιογραφικά σημειώματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Βαλασιάδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Αθήνα, όπου µεγάλωσε και σπούδασε. Το 1948 αρθρογραφεί στον Καταδροµέα και αργότερα στον Σκαπανέα. Στη Μακρόνησο παρακολούθησε φιλολογικά συμπόσια µε οµιλητές τους Γιάννη Ρίτσο και Μενέλαο Λουντέµη. Σήµερα γράφει στην Καθολική, ενώ χρονογραφεί στη Γενιά της Παράγκας και το Κυκλαδικό φως, καθώς και στο περιοδικό Αλλαγή Εποχής. Έχει γράψει παραµύθια, διηγήµατα και το πρώτο του βιβλίο µε τη Φραντζέσκα Κεραµά «Διάλογοι στο Τσεσµέ», καθώς και το «Ένας διάλογος ζωής µε τον γνωστό άγνωστο».

Η Φρατζέσκα Κεραµά γεννήθηκε στην Άνδρο. Αρκετά διηγήµατά της έχουν φιλοξενηθεί στη στήλη «Περασμένα και αξέχαστα» της τοπικής εφημερίδας «Ανδριακή». Το 2004 εκδίδεται το πρώτο της βιβλίο «Διάλογοι στο Τσεσµέ», γραµµένο από κοινού µε τον Κωνσταντίνο Βαλασιάδη, ενώ το 2007 ολοκληρώνεται η δεύτερη συγγραφική της συνεργασία µε τον ίδιο, µε την έκδοση του βιβλίου «Ένας διάλογος ζωής µε τον γνωστό άγνωστο».


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης