Στα πενήντα εφτά του χρόνια, ο Κεφαλλονίτης Γεράσιμος Καπάτος, «σταρ της δικηγορίας», έχει κουραστεί από τη ζωή του, τη γυναίκα του Άννα, την ίδια του την ύπαρξη. Στην κηδεία του καλύτερού του φίλου συνειδητοποιεί ότι θέλει να ζήσει, και μάλιστα όσο πιο έντονα μπορεί. Γίνεται «ταπεινός προσκυνητής» μιας πολύ μικρότερης γυναίκας, της Μπέτυς, που με τα προσόντα της αιχμαλωτίζει το νου, το παρόν και το μέλλον του. Έχει άλλωστε διαβατήριο τύπου Α: ομορφιά, εξυπνάδα, δυναμισμό, νιάτα. Παγιδευμένος από τα κάλλη της, ο Γεράσιμος τα τινάζει όλα στον αέρα. Όμως το χάσμα μεταξύ τους είναι αγεφύρωτο. Καθώς φωλιάζει μέσα του η ζήλια, ανακαλύπτει ένα τρομακτικό μυστικό, που διαλύει τις ζωές όλων με τρόπο εφιαλτικό… 

<«Είχες δίκιο πριν», της ψιθύρισε στο αφτί. «∆ε θα φτιάξουµε εµείς τις σουίτες του παραδείσου, αλλά τουλάχιστον µπορούµε να έχουµε µια ιδέα για το πώς είναι. Και δεν ξέρω αν πρέπει ή δεν πρέπει, αν συνηθίζεται ή όχι, αλλά θέλω να σου πω ότι εσύ είσαι παράδεισος». «Κι εσύ είσαι κόλαση», του απάντησε γελώντας. Το µαύρο Ενοχικό ∆ίκαιο που έστεκε επιβλητικά στη µέση της βιβλιοθήκης τούς κοίταζε µέσα στα θολά τους µάτια, αλλά ουδείς αντέδρασε κι ουδείς ένιωθε ενοχές.>

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα δυνατό, σύγχρονο ερωτικό θρίλερ,με απίστευτη πλοκή και συγκλονιστικό φινάλε.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παλεύει με τις λέξεις και τη δημοσιογραφία 30 χρόνια, από το καλοκαίρι του 1979, όταν ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο Φως, μαθητής λυκείου ακόμα.

Σπούδασε στη Νομική Θράκης, αλλά άφησε για τους άλλους… νόμους κι αστυνόμους. Μύρισε το μελάνι στις εφημερίδες Βραδυνή, Έθνος, Αθλητική, Sportime και Derby, γνώρισε τα ερτζιανά (ΕΡΑ, Sport FM, Sentra FM), ενώ από το 1992 είναι στο MEGA Channel.

Έκανε τρεις φορές το γύρο της Ευρώπης με εκατοντάδες ρεπορτάζ και μεταδόσεις. Το Μαύρο Φιλί είναι το έκτο βιβλίο του. Προηγήθηκαν το 20 Χρόνια Ταξίδια, τα μυθιστορήματα The Game Boy – Το Μοιραίο 10, Θα Πεθάνεις, Ρε και Η Νύχτα της Λώρας που κυκλοφορούν επίσης από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ, και μια ειδική ημερολογιακή έκδοση με τίτλο Ολυμπιάδα, Ιστορία και Θρύλοι.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

___________________________________

 Μένιος Σακελλαρόπουλος: “Μαύρο φιλί” 

 Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – Σελίδες: 375 – Τιμή: € 17,50 (με ΦΠΑ)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης