O Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, γέννησε απίστευτα πολλούς μύθους και θρύλους, πολλοί εκ των οποίων εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να απασχολούν τους ιστορικούς και τους συγγραφείς.

Δραπέτευσε πράγματι ο Χίτλερ στην Λατινική Αμερική; Τι ήταν τα Φου Φάιτερς; Γερμανοί αλεξιπτωτιστές είχαν ντυθεί καλόγριες; Ο φυλακισμένος που πέθανε στην φυλακή του Σπαντάου, το 1987, ήταν διπλός πράκτορας; Ο Χίτλερ ήταν παθιασμένος αποκρυφιστής; Ποια ήταν η πραγματική ταυτότητα του Ανθρώπου που δεν Υπήρξε Ποτέ και ποια είναι η απάντηση στο μυστήριο του θανάτου του μουσικού Γκλεν Μίλερ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα βιβλίο που απομυθοποιεί την ιστορία και την παραδίδει στον απαιτητικό αναγνώστη αφτιασίδωτη και αντικειμενική.
_______________________________________________
Τζέιμς Χέιγουρντ: «Μύθοι και θρύλοι του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου»

ISBN: 960-536-404-2  –  σελ. 520  –  Προσφορά!: € 17,80  –  Έτος έκδοσης: 2009

Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το συλλογικό έργο: «Μύθοι και θρύλοι του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου»

Στη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, είχαν διαδοθεί ευρέως διάφορες ιστορίες, άλλοτε υπερβολικές, άλλοτε αληθοφανείς, οι οποίες πέρασαν σθεναρά στη συνείδηση του κόσμου, ώστε πολλές εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να βρίσκουν έδαφος. Το παρόν βιβλίο, εξετάζει τις ρίζες αυτών των ιστοριών και αποκαλύπτει την αλήθεια. Μερικοί από τους μύθους αυτούς επαναλαμβάνονται και σήμερα από “σοβαρούς” ιστορικούς. Εξαφανίστηκε πράγματι ένα ολόκληρο σύνταγμα Βρετανών στρατιωτών στην Καλλίπολη, το 1915; Χιλιάδες Ρώσοι στρατριώτες διέσχισαν πράγματι την Αγγλία με χιόνια στις μπότες τους; Τι ήταν τελικά οι Άγγελοι του Μονς; Ένα βιβλίο που απομυθοποιεί την ιστορία και την παραδίδει στον απαιτητικό αναγνώστη αφτιασίδωτη και αντικειμενική.
______________________________________________
Τζέιμς Χέιγουρντ: «Μύθοι και θρύλοι του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου»  –  Μετάφραση:  Μαρτίνα Κόφφα

ISBN 960-536-405-0  –  σελ. 352  –  έκδοση Οκτώβριος 2009

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης