«Μια συναυλία στον ουρανό» είναι ο τίτλος του πρώτου διηγήματος του Κωνσταντίνου Χρυσόγελου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σιδέρη.

Μια πατρική φιγούρα που συνοδεύει τις αναµνήσεις ενός εφήβου µε την τρελοπαρέα του, µια συναυλία στον Ουρανό, την οποία για να παρακολουθήσει κανείς, πρέπει να περάσει πρώτα από τα τρία γουρουνάκια, µια ερωτική ιστορία και µια άλλη για τον Τζώννυ τον αθόρυβο, µια σύγχρονη εκδοχή του µύθου του Απόλλωνα και της Άρτεµης κι ένα βιολί που κρύβει ένα µεγάλο µυστικό, είναι µόνο µερικές από τις ιστορίες που θα σας κόψουν την ανάσα και θα σας ταξιδέψουν σε κόσµους µαγικούς αλλά και τόσο πραγματικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια σειρά σύγχρονων και συνάµα τόσο διαχρονικών διηγημάτων που θα σας συναρπάσει.

Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόγελος γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τµήµατος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Αθηνών και κάτοχος Master Νεοελληνικής Φιλολογίας της ίδιας Σχολής. Η συλλογή «Μια συναυλία στον ουρανό» αποτελεί την πρώτη του συγγραφική απόπειρα στον χώρο της πεζογραφίας. Διηγήµατά του έχουν βραβευθεί στο παρελθόν σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης