Η άνοιξη έφτασε! Και μαζί της φέρνει τις νέες κυκλοφορίες και πολλή αστυνομική λογοτεχνία.

Η αλήθεια απέχει μια ανάσα από τον Θάνατο… Ο Sven Böttcher με το Οικολογικό-πολιτικό Θρίλερ του «Απρόβλεπτη Απειλή» μας φέρνει αντιμέτωπους με τις μεγάλες οικολογικές καταστροφές που πλήττουν την ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια και τις δραματικές κλιματικές αλλαγές. Ένα σύγχρονο και επίκαιρο μυθιστόρημα μυστηρίου με πληροφορίες που αφορούν το κλίμα, το περιβάλλον την πολιτική και την οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολυδιαβασμένος Κυριάκος Μαρκίδης μας οδηγεί σε ένα προσκύνημα στην καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας. Όπως και στα προηγούμενα έργα του, «Το Όρος της Σιωπής», «Τα Δώρα της Ερήμου», «Ταξίδι με τον Λέοντα», έτσι και στο νέο του βιβλίο «Ο Μέσα Ποταμός», ο συγγραφέας επιχειρεί μια εμβάπτιση στο ποτάμι του χριστιανισμού, δίνοντας έμφαση στις διδαχές του πνευματικού του, του Πατέρα Μάξιμου, καθώς και στη μυστικιστική πτυχή της Εκκλησίας. Ο Κυριάκος Μαρκίδης μέσα από το βιβλίο του εφιστά την προσοχή στην ύπαρξη μιας αρχαίας μορφής μυστικισμού, εντός των ορίων του σύγχρονου Χριστιανισμού.

Τέλος, η Chevy Stevens μετά το βιβλίο «Η Εξαφάνιση» επιστρέφει με «Το Στίγμα» πιο ανατρεπτικό και με σασπένς. Ένα καλοδουλεμένο αστυνομικό θρίλερ από αυτά που δεν αφήνεις από τα χέρια σου. «Το Στίγμα» θα σας καθηλώσει με την επιθυμία να διαβάσετε κάθε σελίδα του με τις απρόβλεπτες ανατροπές του και θα γνωρίσετε και το τελευταίο μυστικό μεταξύ μιας γυναίκας και του κατά συρροή δολοφόνου πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης