Τα όμοια έλκονται, τα αισθήματα έχουν το καθένα τη δική του συχνότητα κι όταν στέλνεις αγάπη επιστρέφει στην πηγή της, δηλαδή εσένα

Από τη συγγραφέα των best sellers Μαμάδες Βορείων Προαστίων Μύκονος Μπλουζ Κάψτε τα νυφικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τα παλιά πλοία στο καρνάγιο αναπολώντας τα ταξίδια της ζωής που χάθηκαν, έτσι και η Δανάη, η μυστηριώδης ηρωίδα των Μαμάδων Βορείων Προαστίων επιστρέφει στην Αθήνα αποφασισμένη να ζήσει μια απλή ζωή, αφοσιωμένη στα παιδιά της.
Όμως η μοίρα έχει διαφορετικά σχέδια γι’ αυτήν. Ένας έρωτας-κλέφτης τής χτυπάει την πόρτα, ένας έρωτας που θα σαρώσει τη ζωή της και θα τα συμπαρασύρει όλα στον τρελό δρόμο του. Ένας έρωτας σαν το φεγγάρι.

Μια μαγευτική ιστορία αγάπης που θα αιχμαλωτίσει την καρδιά κάθε αναγνώστη.

Ας γυρίσουµε στο σήµερα, σε µια πολύ διαφορετική Δανάη, που έχτισε έναν καινούριο εαυτό από τις στάχτες της παλιάς της ζωής, σε µια Δανάη που αναποδογύρισε την αιώνια κλεψύδρα της ύπαρξης. Είναι πια άλλος χαρακτήρας, µε ένα µόνο ελάττωµα, που κανένα γεγονός της ζωής της, όσο ακραίο και τραγικό και να ήταν, δεν µπόρεσε να της το αφαιρέσει: την πίστη της στην καλοσύνη των ανθρώπων και στον έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την συγγραφέα


H Παυλίνα Nάσιουτζικ είναι διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Aριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει εκδώσει τα βιβλία: Aμερικανικά Oράματα στη Σμύρνη το 19ο Aιώνα. H Συνάντηση της Aγγλοσαξονικής Σκέψης με την Eλληνική (εκδόσεις της Eστίας, 2002), Mυστικές Eταιρείες και Eλληνικά Πάθη. Oι Άγνωστες Πλευρές της Eλληνοαμερικανικής Iστορίας το 19ο Aιώνα (εκδόσεις Kαστανιώτη, 2006), Mαμάδες Bορείων Προαστίων (εκδόσεις Mελάνι, 2006), Mύκονος Mπλουζ και Κάψτε τα Νυφικά (2008, εκδόσεις Α. Α. Λιβάνη).

Zει και εργάζεται στην Aθήνα.

___________________________________________________________
Παυλίνα Νάσιουτζικ: “Ο τρελός δρόμος του έρωτα”

ISBN 978-960-14-2034-9  –  σελ. 484  –  τιμή 17,99 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης