Επιτέλους έπειτα από 14 χρόνια κοπιαστικής συγγραφικής εργασίας διατίθενται τα 4 νέα συναρπαστικά βιβλία του συνταξιούχου δημοσιογράφου Κώστα Λιόλιου.

Αυτά είναι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ “ΕΨΑΛΑΝ” ΣΤΟΝ ΘΕΟ…

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ – ΑΓΩΝΙΩΔΕΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟ

Πού είναι ο θεός; Πέταξε ψηλά και εξαφανίστηκε εδώ και χιλιάδες χρόνια! Αυτά για όσους πιστεύουν τυφλά στον Χριστιανισμό ή σε άλλη θρησκεία με ανάλογα συμπεράσματα. Όμως τα τελευταία χρόνια είναι πλέον ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οι άνθρωποι και κυρίως σκεπτόμενοι που ΔΕΝ πιστεύουν τις ιστορίες των θρησκευτικών ιερατείων. Ένα βιβλίο με μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τις θρησκείες και τον Θεό. Γι’ αυτό άλλωστε και ο ανατρεπτικός τίτλος του «Όταν οι άνθρωποι τα ‘έψαλαν’ στον θεό». Μίση, σφαγές, πόλεμοι, διχασμοί, εκατομμύρια πρόσφυγες, παλιά αλλά και σήμερα, καταστροφές, εκτελέσεις, κάψιμο πόλεων, αποθηκών τροφίμων και άλλες τέτοιες «ευγενείς» δραστηριότητες έγιναν και γίνονται με τις φανερές ή κρυφές ευλογίες της Α ή Β θρησκείας. Με κορυφαίους του Αδ. Χίτλερ, Ιωσήφ Στάλιν, Μάο Τσε Τουνγκ που τα θύματα των τριών τεράτων ξεπέρασαν σε 50 χρόνια τα 160 – 180 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους!! Στις πάσης φύσεως εκκαθαρίσεις πάλι λείπει ο θεός! Και να σκεφτεί κανείς ότι εναντίον του Αδ. Χίτλερ έγιναν και απέτυχαν όλες 42 απόπειρες! Πού ήταν πάλι ο θεός να σώσει την ανθρωπότητα; Χωριστά βέβαια οι αμφισβητήσεις ότι δεν είμαστε το κορυφαίο δημιούργημα του θεού αλλά ένα κατώτερο και αυτό αποδεικνύεται συχνότατα και πανηγυρικά από τις χιλιάδες θεάσεις UFO σε όλες τις χώρες εδώ και αιώνες! Αυτά και άλλα, σημαίνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι σε άλλους μακρινούς πλανήτες που είναι τεχνολογικά χιλιάδες χρόνια μπροστά από εμάς και ίσως και ανώτεροι στην ποιότητα του χαρακτήρα τους. Από τους οποίους δηλαδή μπορεί να λείπει η κακία, η μικροψυχία, ο φθόνος, το μίσος που είναι μέσα στους γήινους ανθρώπους! Όλα αυτά, αλλά και άλλα πολλά, κάνουν τους απλούς σκεπτόμενους ανθρώπους να αναρωτιούνται: που επιτέλους είναι ο θεός;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παραπάνω κείμενο το διαβάσατε σε 90’’ – 120’’ (δευτερόλεπτα). Στο διάστημα αυτό (!) πέθαναν πολλά παιδιά από 1) ΠΕΙΝΑ (ανά…5…δεύτερα!) 2) από ΕΛΟΝΟΣΙΑ (ανά…30’’!) και άλλες φρικτές ασθένειες ή παθήσεις (π.χ. ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, ΛΕΙΣΜΑΝΙΑΣΕΙΣ, ΤΡΥΠΑΝΟΣΩΜΙΑΣΗ κλτ κτλ). Σήμερα λοιπόν, θα πεθάνουν και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας (αυτής της μέρας) μερικές ακόμη ΧΙΛΙΑΔΕΣ παιδιά, ΑΥΡΙΟ τα ίδια, την ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ τα ίδια, τον ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ τα ίδια (…θάνατοι, αλλά και άλλοι από άλλες ασθένειες έως και …αμυγδαλίτιδα!) τον υπόλοιπο ΦΕΤΕΙΝΟ ΧΡΟΝΟ τα ίδια και πάει λέγοντας και βγαίνεις πλέον από τα ρούχα σου!! Βγαίνεις, γιατί αυτά γίνονται ΣΥΝΕΧΩΣ! Στην Αφρική (και σε άλλες περιοχές) ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ!! Φτάνει πλέον η αφέλεια!. Κάθε χρόνο πεθαίνουν στον πλανήτη 5-6 εκατομμύρια παιδιά από τις παραπάνω αιτίες.

Το βιβλίο (αυτοέκδοση), έγραψε έπειτα από μελέτες χρόνων ο συνταξιούχος δημοσιογράφος (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) Κώστας Λιόλιος.

2) ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!…

Είναι τραγικό, είναι εξοργιστικό το ότι η ανθρωπότητα ασχολείται ΜΟΝΟ με την οικονομική πορεία της Α ή Β χώρας π.χ. πόσο καλά πηγαίνει η Χ ή Ψ .. ποδοσφαιρική ομάδα (!) στο εθνικό ή παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα! Έτσι δεν ασχολούμαστε –και είναι τραγελαφικό και απαράδεκτο- με το τι θα γίνει μόλις εμφανιστούν (και επίσημα) οι εξωγήινοι!! Θα καταρρεύσουν –ήδη καταρρέουν- οι θρησκείες που είναι (ας είμαστε ειλικρινείς) βιομηχανίες θρησκευτικής χειραγώγησης! Μην ξεχνάμε τον συγκλονιστικό λόγο στην 42η γενική συνέλευση ΟΗΕ (1987) του τότε προέδρου Ρ. Ρέιγκαν ο οποίος είπε χύμα ότι οι δυνάμεις της Γης θα έπρεπε να ενωθούν αν η Γη αντιμετώπιζε απειλή από άλλα όντα άλλων κόσμων!! Και ακόμη δεν τρελάθηκε επίσης η Χίλαρι Κλίντον που δήλωσε επίσημα (4/1/2016) ότι αν εκλεγεί πρόεδρος θα πει στα 250 εκατομ. Αμερικανών που πιστεύουν στα UFO όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους!! Τυχαία.. όχι φυσικά!

3) Και επειδή η ζωή έχει και άλλες όψεις δείτε και το… φροντιστηριακό βιβλίο «ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»

Ένα πολύ διαφωτιστικό συγκινητικό αυτοτελές μωσαϊκό από ιστορίες κρυφά εκδιδόμενων γυναικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ιστορίες πραγματικές αυτοτελούς πλοκής και καταστάσεων που δεν φαντάζεστε!! Όταν το τελειώσετε το βιβλίο θα νοιώθετε ότι πήρατε ένα μικρό «πτυχίο» Κοινωνιολογίας!

Τόσο μεστό –όχι μόνο των ιστοριών- αλλά σχολίων και ανάλυσης της κρυφής πορνείας τα τελευταία 30 χρόνια στην… Ελλάδα!

Η έκρηξη έγινε και με την άφιξη αλλοδαπών γυναικών που ανήγαγαν την κρυφή πορνεία σε επιστήμη, ιδίως μέσω αγγελιών π.χ. του τύπου: Ζητείται οικιακή βοηθός κ.λ.π. Τεράστιος ο τζίρος (πολλά εκατομμύρια ευρώ) τόσος που έγινε ένα αληθινό μεγάλο χρυσωρυχείο!!…

 4) «ΖΗΤΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑ»

Συγκινητικές, συναρπαστικές, ανθρώπινες, ερωτικές, αισθηματικές, αυτοτελείς ιστορίες που σε κάποιες από αυτές θα αναγνωρίσετε… τον εαυτό σας! Είτε είστε γυναίκα, είτε άντρας κάθε ηλικίας, επαγγέλματος και τόπου διαμονής!… Το γιατί είναι απλό. Είναι 100% αληθινές αφού έχουν γίνει πολλές συζητήσεις – συνεντεύξεις με τους τυχερούς ή άτυχους πρωταγωνιστές!…

Τα στοιχεία συλλέχθηκαν επί δεκαετία, μετά από ισόχρονη αρχισυνταξία. Αυτή ήταν σε περιοδικό σινερομάντζων με μικρή σχετική στήλη γνωριμιών στην αρχή, που όμως μετά έγινε ποτάμι! Πάνω από 140.000 γράμματα – αγγελίες μας στάλθηκαν για δημοσίευση αποτελώντας έτσι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!

Στείλτε και εσείς την παραγγελία σας με απλό SMS /  όνομα και τη διεύθυνση σας στο τηλέφωνο: 6947 – 923933.

Επίσης ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ εναλλακτικά στο e-mail: promosmartgr@gmail.com

Τιμή μόνο 14,99€. Τα 4,99€ είναι για τα έξοδα αντικαταβολής

Συγγραφέας είναι ο συνταξιούχος δημοσιογράφος (και αρχισυντάκτης περιοδικών πανελλήνιας κυκλοφορίας) Κώστας Λιόλιος. Με πάρα πολλές προσπάθειες συνέλεξε, αξιολόγησε πλούσιο υλικό επί πολλά χρόνια.

Τα βιβλία που γεννήθηκαν είναι γραμμένα με πολλά σχόλια που σημαίνει γνώσεις, έρευνα και επομένως έγκυρες αναλύσεις και κριτικές.

Αυτά τα στοιχεία αποτελούν το άλας των αφηγήσεων και οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με άνευρη και ξερή γραφή.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης