Το βιβλίο “Όταν ο Αδάμ τα τσούγκρισε με την Εύα” εξηγεί μερικά από τα θέματα που μπερδεύουν τους άντρες και τις γυναίκες στις μεταξύ τους σχέσεις εδώ και αιώνες. Από το ζάπινγκ μέχρι το ανεβασμένο κάθισμα της τουαλέτας, από την επικοινωνία μέχρι τα ψώνια, οι ειδικοί των σχέσεων Allan και Barbara Pease σας δείχνουν πώς μπορείτε να αντλείτε περισσότερη ικανοποίηση από τις σχέσεις σας και πώς να καταλαβαίνετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας!

● Γιατί οι άντρες λένε ψέματα;
● Γιατί κοιτάζουν άλλες γυναίκες;
● Ποια είναι τα επτά πράγματα που τρελαίνουν περισσότερο τις γυναίκες;
● Τι αναζητούν οι άντρες σε μια γυναίκα, τόσο για μια εφήμερη γνωριμία όσο και για μια μακροπρόθεσμη σχέση; Από τους συγγραφείς του Νο1 διεθνούς best-seller Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις; ένα βιβλίο που απαντάει με χιουμοριστική διάθεση σε όλα όσα μας απασχολούν στις σχέσεις μας με το άλλο φύλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για παράδειγμα, η ιστορία των Τριών Σοφών Μάγων και της γέννησης του Χριστού είναι από τις πιο γνωστές στον κόσμο. Πρώτα απ’ όλα, οι Τρεις Μάγοι θεώρησαν ότι το αστέρι που έλαμπε στην Ανατολή ήταν ειδικά για να το ακολουθήσουν. Δεύτερον, δεν έφτασαν στο στάβλο όπου γεννήθηκε ο Ιησούς παρά μόνο δύο μήνες μετά τη γέννηση, κατά πάσα πιθανότητα επειδή δεν ήθελαν να ζητήσουν οδηγίες. Τρίτον, ποια χρησιμότητα μπορεί να είχαν για ένα νεογέννητο και την εξαντλημένη μητέρα του τα δώρα από χρυσάφι, λιβάνι και μύρο;

Φανταστείτε αν στην ιστορία υπήρχαν Τρεις Σοφές Μάγισσες. Θα ζητούσαν οδηγίες στο δρόμο, θα έφταναν εγκαίρως για να βοηθήσουν στη γέννηση του μωρού και θα έφερναν πρακτικά δώρα, όπως πάνες, μπιμπερό, παιχνίδια και ένα μπουκέτο λουλούδια. Μετά θα έβγαζαν τα ζώα έξω, θα καθάριζαν το στάβλο, θα μαγείρευαν φαγητό, θα διατηρούσαν επαφή ταχυδρομικά και θα επικρατούσε επί Γης ειρήνη για πάντα!

Ο Allan Pease είναι ο διασημότερος μελετητής της γλώσσας του σώματος. Έχει συγγράψει μαζί με τη γυναίκα του Barbara το διεθνές best-seller Μα γιατί δεν με καταλαβαίνεις; το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα σε 50 χώρες και κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις Eκδόσεις Διόπτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Allan Pease ξεκίνησε την καριέρα του στην Αυστραλία στα 10 του χρόνια, πουλώντας σφουγγάρια από πόρτα σε πόρτα. Μέχρι τα 21 του ήταν ο νεότερος στην Αυστραλία ο οποίος είχε κάνει πωλήσεις σε ασφάλειες ζωής που ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο δολάρια…

Σήμερα ο Allan Pease είναι γνωστός ως ο Mr. Body Language, καθώς το ομώνυμο βιβλίο του έχει πουλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχει μεταφραστεί σε 50 γλώσσες και έχει γίνει η επικοινωνιακή «Βίβλος» για τις εταιρίες διεθνώς.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες ο Allan Pease δείχνει στους άλλους τον τρόπο για να οδηγούνται στην επιτυχία. Ο Allan Pease έχει την ικανότητα να μεταδίδει στους άλλους τις δεξιότητες και τις τεχνικές του με έναν τρόπο μοναδικό που μένει αξέχαστος στους συμμετέχοντες.

Τα βιβλία του, τις κασέτες του και τα προγράμματά του τα παρακολουθούν και τα διαβάζουν όλοι, από στελέχη επιχειρήσεων και πρωθυπουργοί μέχρι τηλεοπτικοί παρουσιαστές και rock stars! Τα επικοινωνιακά μοντέλα και τα εργαλεία πωλήσεών του έχουν βοηθήσει εταιρίες να αναπτυχθούν ραγδαία. Στους πελάτες του συγκαταλέγονται ηχηρά ονόματα, όπως οι IBM, McDonalds, BBC, Mazda, Barclay’s Bank, Telecom, Suzuki, Sheraton, ενώ τις συμβουλές του ζητούν συχνά κορυφαίοι πολιτικοί, σταρ του κινηματογράφου και παρουσιαστές της τηλεόρασης!

Έχει γράψει επτά βιβλία τα οποία έχουν γίνει best sellers διεθνώς και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς παγκοσμίως, ενώ το τηλεοπτικό του πρόγραμμα για τη Γλώσσα του Σώματος έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως. Με τη δουλειά του έχουν ασχοληθεί έξι επιστημονικά προγράμματα του BBC, ενώ βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 42 γλώσσες.

Αυστραλός στην καταγωγή, με γραφεία στην Αυστραλία και την Αγγλία, ο Allan Pease περνάει τον χρόνο του διεκπεραιώνοντας επιχειρηματικές υποχρεώσεις σε περισσότερες από 30 χώρες, ενώ όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά διαλέξεις του κάνουν λόγο για έναν εκρηκτικό ομιλητή!
________________________________________________________________________
Allan Pease: “Όταν ο Αδάμ τα τσούγκρισε με την Εύα”  –  μετάφραση: Μπαρουξής Γιώργος

ISBN: 978-960-364-393-7  –  σελ. 400  –  Τιμή (με Φ.Π.Α.): 18,00 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης