Την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 20.30 οι εκδόσεις «Θερμαϊκός» παρουσιάζουν στον Ιανό (Σταδίου 24) το πολιτικό δοκίμιο του Αντώνη Ζαΐρη, «Παγωμένος χρόνος». Ένα βιβλίο για τη νοσταλγία του ονείρου που κάνει το παρόν να υποκλίνεται μπροστά σ’ ένα μέλλον καταδικασμένο να θυμάται για πάντα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, οικονομολόγος-νομικός-βουλευτής Νέας Δημοκρατίας

Γιώργος Δίελλας, δρ. Παντείου Πανεπιστημίου

Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας-αρθρογράφος Καθημερινής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρης Κατσούλης, νομικός-τ. δήμαρχος Αυλώνος Εύβοιας

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των βιβλίων στην εκδήλωση, θα διατεθούν στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ karkinaki.gr που ασχολείται με την ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο σύμβουλος ανάπτυξης οργανισμών-εκπαιδευτής-κόουτς-συγγραφέας, Γιώργος Σταμάτης.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ζούμε βήμα-βήμα την ιστορία της παρακμής μας, που συντελείται κάθε μέρα και ώρα, η σκέψη στην ουσία παραμένει στάσιμη, προσκολλημένη στην επανάληψη και έχοντας χάσει τη

δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της, βυθισμένη στην ανυποληψία της Ιστορίας. Αυτό που μένει είναι η νοσταλγία του ονείρου που κάνει το παρόν να υποκλίνεται μπροστά σ’ ένα μέλλον καταδικασμένο να θυμάται για πάντα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Αντώνης Ζαΐρης γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει πολυετή σταδιοδρομία στο ιδιωτικό και δημόσιο μάνατζμεντ. Διδάσκει σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι συγγραφέας, μεταξύ άλλων, των βιβλίων Ποια Ανάπτυξη (μαζί με τον Γ. Σταμάτη), εκδ. Σιδέρη, Για ένα νέο Δημοκρατικό πρότυπο, εκδ. Κριτική και της ποιητικής συλλογής Ανήσυχη περιπλάνηση, εκδ. Γαβριηλίδη.  Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο-Φώτιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης