Το βιβλίο της «Σαν ψέματα» (εκδόσεις Αρμός) θα παρουσιάσει την Πέμπτη 18 Μαρτίου, στις 7 το βράδυ, η Χριστίνα Φραγκεσκάκη στο βιβλιοπωλείο «Μικρός Κοραής».

Η τρυφερή ιστορία ενός ανθρώπου μονάχου που με οδηγό τα όνειρά του ξεκινά ένα ταξίδι στον κόσμο. Ψάχνει να βρει το πιο μυστικό του όνειρο, την πιο βαθιά του επιθυμία. Τη γυναίκα με τα χρυσά μαλλιά που του δίνει ένα κόκκινο μήλο. Το ταξίδι του είναι μεγάλο και γεμάτο εμπόδια. Όμως αυτός επιμένει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μέρα θα φτάσει σ` ένα δάσος πυκνό και δύσβατο. Στο βάθος βλέπει ένα περιβόλι. Τι τον περιμένει εκεί;

Ένα μικρό σπίτι… στο δάσος… με αναμμένο τζάκι. Κι ένα περιβόλι… με δέντρα γεμάτα καρπούς… και λουλούδια χρωματιστά. Κάτω από ένα δέντρο, ένα κορίτσι χτενίζεται. Τα μαλλιά του είναι χρυσά. Το δέντρο είναι μηλιά. Ένα κορίτσι με χρυσά μαλλιά, χτενίζεται κάτω από μία μηλιά. Τα μήλα είναι κόκκινα σαν αίμα.

Μια ιστορία για τη μοναξιά, τα όνειρα, την επιθυμία…Μια ιστορία για το ταξίδι και την πίστη ότι θα φτάσεις εκεί που θέλεις , μα μόνο αν το θέλεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Κυριτσόπουλος «ξαναχτυπά» με την μοναδική του εικονογράφηση και μεταφέρει μία μικρή ερωτική ιστορία στον κόσμο των χρωμάτων.

Ένα παραμύθι για μικρούς αλλά και για μεγάλους που θέλουν να παραμείνουν παιδιά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης