Ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Παύλος Λιάρος τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό θέατρο Καλλιθέας, Φιλαρέτου και Κρέμου γωνία θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Συνάντηση στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ», εκεί που το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον γίνονται ένα.

Εκεί «συναντά» τον Γιώργο Φούντα, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χρύσα Σαραντοπούλου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκος Δένδιας, τ. Υπουργός – Βουλευτής

Χρήστος Μπουκώρος, Δημοσιογράφος – Βουλευτής

Έφη Πουλάκου-Ρεμπελάκου,  Καθηγήτρια Ιστορίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Κωστής Παρράς, Δημοσιογράφος

Χρύσα Σαραντοπούλου, Δημοσιογράφος

«Το νου σας ρεμάλια»! Ποιος δεν θυμάται τη θρυλική πλέον ατάκα που έλεγε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στους 3 γιους του, στην ταινία «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι»;

Και κάπου εκεί που πνίγεται: «…λίγο νερό, ρε παιδιά, λίγο νερό…», ο Παύλος Λιάρος, ο μεγαλύτερος «γιος» του λέει την επίσης θρυλική ατάκα:  «Άντε βρε πατέρα να πιεις μόνος σου. Κι άμα θα ´ρθεις, φέρε μου κι εμένα ένα ποτήρι…»!

Ο Παύλος Λιάρος ξεχώρισε για το υποκριτικό ταλέντο του, το οποίο ξεχείλιζε με ισορροπία ανάμεσα στην κωμωδία και στο δράμα, σε μια πλούσια καριέρα στον κινηματογράφο και στο θέατρο.

Πρωταγωνιστώντας δίπλα σε «ιερά τέρατα» που έγιναν οι μέντορες του, τους αγάπησε βαθιά, τους γνώρισε αληθινά και μέσα από το βιβλίο του μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε μαζί του στο «σημείο μηδέν» αναβιώνοντας στιγμές του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Μας γνωρίζει μέσα από τη δική του ματιά, τους τέσσερις από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής εκείνης ανακαλύπτοντας και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς τους.

Ακόμη, καταφέρνει να μας «προβληματίσει δημιουργικά» με τον εύστοχο τίτλο του βιβλίου του «Συνάντηση στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» και με το έξυπνο παιχνίδισμα του να μιλήσει μαζί τους εκεί που το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον γίνονται ένα, σε μια Άλλη Διάσταση… ώστε να αντιληφθούμε τη σχετικότητα του χρόνου και τη σπουδαιότητα των στιγμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης