ΔΙΑΤΡΟΦΗ + ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το βιβλίο SLIMMER, Χάστε Βάρος αλά Ελληνικά περιέχει το σύνολο των γνώσεων της σύγχρονης διαιτολογίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

·        Είναι διατροφικό πρόγραμμα. Το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί ως σήμερα! Χάνεις με άνεση και ασφάλεια όλα τα περιττά σου κιλά, λίγα ή πολλά.

·        Ταυτόχρονα είναι μία νέα, ελληνική κουζίνα, ελαφριά και υγιεινή, για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν καλή υγεία και να διατηρηθούν για πάντα στο ιδανικό τους βάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

·        Είναι κείμενα ψυχολογίας και θετικής ενέργειας που σε στηρίζουν και σε βοηθούν στην προσπάθεια που κάνεις να αποκτήσεις ή να διατηρήσεις το ιδανικό σου βάρος.

·        Είναι γνώση που αν την εφαρμόζεις καθημερινά, τότε θα στέφεται με απόλυτη επιτυχία οτιδήποτε κι αν κάνεις στη ζωή σου.

Ένας άνθρωπος που το προσωπικό του πρόβλημα το έκανε επιστήμη.  Το πρόβλημα των περιττών κιλών οδήγησε τον Χάρη Παπαδόπουλο σε σπουδές Διαιτολογίας στο St. John University της Νέας Υόρκης.  Συνδύασε την ψυχολογία με την επιστήμη της διατροφής, φτιάχνοντας ένα μοναδικό διατροφικό πρόγραμμα, εξαιρετικά ευέλικτο, εύκολα προσαρμόσιμο στις συνήθειες του καθενός, με βάση τα αγνά ελληνικά προϊόντα.

Υγιές μυαλό και υγιές σώμα είναι αυτό που προσδοκά να προσφέρει στους αναγνώστες το βιβλίο SLIMMER, Χάστε Βάρος αλά Ελληνικά.

Ο ήλιος της Ελλάδας, γεμάτος ζεστή, θετική ενέργεια είναι αυτός που τροφοδοτεί τη σκέψη μας. Από εκεί ξεκινά ο καθένας μας να αποκτήσει τη δύναμη που χρειάζεται για να οδηγήσει το σώμα του αλλά και το μυαλό του σε καινούριους δρόμους.

Είναι γνωστό πια και όλοι το έχουμε βιώσει: Όταν θέλουμε κάτι πολύ και αυτό το κάτι ξεκινάει από το καλό, τότε φτάνει η δύναμη της ψυχής για να απλώσουμε το χέρι και να το πιάσουμε, να το κατακτήσουμε.

Φως, ενέργεια, Μεσόγειος, Ελλάδα, δύναμη, ομορφιά, αρμονία. 

Λέξεις- κλειδιά για όλους!

Ας παράγουμε καλή, θετική ενέργεια κάνοντας καλές, θετικές πράξεις, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο και τις ζωές των άλλων!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα 

Ο Χάρης Παπαδόπουλος, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε Διαιτολογία στο St. John University της Νέας Υόρκης.  Εκπαιδεύτηκε επίσης από το μεγαλύτερο Οργανισμό Αδυνατίσματος στον κόσμο, με έδρα τη Νέα Υόρκη.  Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα και  σεμινάρια ψυχολογίας στοχευμένα αποκλειστικά στην αυτοβελτίωση και στη δύναμη της θετικής ενέργειας.  Τα περισσότερα από αυτά τα μαθήματα έλαβαν χώρα στο επιστημονικό κέντρο του Depak Chopra, στην Καλιφόρνια. 

Αφού αντιμετώπισε λοιπόν με επιτυχία το δικό του πρόβλημα με τα περιττά κιλά, ένιωσε την ανάγκη να βοηθήσει και τον υπόλοιπο κόσμο.  Ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτό, δημιουργώντας και λειτουργώντας στην Ελλάδα για δώδεκα χρόνια τώρα ομάδες αδυνατίσματος σημειώνοντας θριαμβευτική επιτυχία και βοηθώντας χιλιάδες ανθρώπους.

__________________________________________________ 

Χάρης Παπαδόπουλος: “SLIMMER – xάστε βάρος αλά ελληνικά”

Aθήνα 2009 – Σειρά: ΠΟΙΚΙΛΑ ΘΕΜΑΤΑ – Σελίδες: 285 – Τιμή: € 16,00 (με ΦΠΑ)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης