Πέραν της πολύ μεγάλης τουρνέ για τα 50 χρόνια της μπάντας που βρίσκεται σε εξέλιξη και μιας εκτεταμένης συλλογής τραγουδιών τους, οι Jethro Tull ανακοίνωσαν την πρώτη επίσημη έκδοση βιβλίου τους: «Η Μπαλάντα των Τζέθρο Ταλ», μια πλούσια εικονογραφημένη ιστορία του φολκ-ροκ συγκροτήματος, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.
   
Σε βίντεο για την επερχόμενη έκδοση, ο Ίαν Άντερσον δίνει λεπτομέρειες για το βιβλίο και τις δύο εκδοχές του: «Θα δείτε ότι υπάρχει επιλογή μεταξύ δύο εκδόσεων του βιβλίου, η μία εκ των οποίων συνοδεύεται από ένα επτάιντσο βινύλιο στο οποίο εγώ διαβάζω ένα ποίημα που γράφτηκε ειδικά για αυτή την έκδοση, και το οποίο έχει τίτλο «The Ballad of Jethro Tull». Με μουσική συνοδεία, επίσης, από κάποιους παλιούς φίλους».
    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πίσω πλευρά του βινύλιου, ο Άντερσον διαβάζει το «Marmion» -ποίημα το οποίο έγραψε ο Ουόλτερ Σκοτ το 1808- , συνοδεία εκκλησιαστικού οργάνου σε καθεδρικό ναό. Το βινύλιο θα διατίθεται μόνο στην υπογεγραμμένη έκδοση, 500 μόνον αντίτυπα με την υπογραφή του ίδιου του Ίαν Άντερσον. Αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει και αντίγραφα δύο έργων τέχνης.
    
 Η τουρνέ για τα 50 χρόνια της μπάντας εγκαινιάστηκε πέρυσι και συνεχίζεται εφέτος. Τον Σεπτέμβριο, οι Jethro Tull θα κάνουν εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική και ο Άντερσον υπογραμμίζει ότι «στις ΗΠΑ, πολλοί θα υποστηρίξουν ότι το 2019 είναι στην πραγματικότητα για τους εκεί θαυμαστές η επέτειος των 50 χρόνων του συγκροτήματος, μιας και πρωτοεπισκεφθήκαμε τις ΗΠΑ το 1969».

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης