Το εγχειρίδιο για τους ευτυχισμένους και η βίβλος για τους απογοητευμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Αλφαβητάρι της Καρδιάς» είναι μια μαγευτική και διαφωτιστική περιπλάνηση ανάμεσα στα καλά και τα άσχημα της ανθρώπινης ύπαρξης -στις ελπίδες και τους φόβους μας, στα δυνατά και αδύνατα σημεία μας, στα «πάνω» και τα «κάτω» μας.

Αν θέλετε να αντιστρέψετε την πορεία της ζωής σας, δεν έχετε παρά να αντιστρέψετε αυτό το βιβλίο. Οι απαντήσεις σάς περιμένουν εδώ. Χαρίστε το σ’ αυτούς που αγαπάτε…

Το βιβλίο, χρησιμοποιώντας τα γράμματα της αλφαβήτου και ξεκινώντας από το Α αντιστοιχεί σε κάθε γράμμα τα θετικά στοιχεία ενός ανθρώπου. Στο δεύτερο μέρος του, ακολουθεί την αντίστροφη πορεία αρχίζοντας από το τελευταίο γράμμα της αλφαβήτου. Διαβάζεται από την αρχή προς το τέλος ή και αντίστροφα, από το τέλος προς την αρχή. Πλούσια εικονογραφημένο και γεμάτο αισιοδοξία, θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά στις σελίδες του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Το «Αλφαβητάρι της Καρδιάς» είναι το τέταρτο βιβλίο του Matthew Johnstone. Τα βιβλία του «Είχα ένα Μαύρο Σκύλο» και «Συντροφιά με τον Μαύρο Σκύλο» έχουν γίνει διεθνή bestsellers. Τώρα, ο συγγραφέας μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη δημιουργική συμβουλευτική, τις δημόσιες ομιλίες, τη συγγραφή και εικονογράφηση βιβλίων. Είναι παντρεμένος, έχει δύο κόρες και ζει στο Σίδνεϋ.

Το Αλφαβητάρι της Καρδιάς είναι το δεύτερο βιβλίο του James Kerr. Το πρώτο του βιβλίο, «Είκοσι Οκτώ Ήρωες», έγινε bestseller στην Αυστραλία. Συγγραφέας, κινηματογραφιστής, φωτογράφος και δημιουργικός σύμβουλος, ο James Kerr ζει στο Λονδίνο.
___________________________________________________
Matthew Johnstone, Kerr James: «Το Αλφαβητάρι της Καρδιάς»  –  Μετάφραση: Πίπη Φωτεινή

ISBN: 978-960-364-402-6  –  sel. 112  –  Τιμή (με Φ.Π.Α.): 13.00€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης