2012: Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά στην ανακάλυψη του μυστικού της προέλευσής της. Ο διάσημος επιστήμονας Αδάμ Ρούσος δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Αχιλλέα Ευαγγέλου, αρχαιολόγο και παλιό συνεργάτη του πατέρα του, ο οποίος τον ενημερώνει ότι έχει κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη και του ζητά να έρθει από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα για να τον βοηθήσει στην έρευνά του. Όταν ο Αδάμ φτάνει στην Ελλάδα, μαθαίνει από την κόρη του Αχιλλέα, Αλεξία, ότι ο αρχαιολόγος έχει εξαφανιστεί. Στο μυστικό γραφείο του Ευαγγέλου ο Αδάμ και η Αλεξία ανακαλύπτουν ότι ερευνούσε την εξαφάνιση της Ατλαντίδας και την εξέλιξη του ανθρώπινου DNA σε συνδυασμό με τις προφητείες των Μάγια για το 2012.

Έκπληκτοι έρχονται αντιμέτωποι με στοιχεία που ανατρέπουν κάθε βεβαιότητα για την ύπαρξη και τη φύση του ανθρώπου… Ένα συνταρακτικό μυθιστόρημα που η δράση του εξελίσσεται μεταξύ Ελλάδας, Μεξικού και Αγγλίας. Θεμελιωμένο επιστημονικά και βασισμένο σε στοιχεία έρευνας, Το Μυστικό του Αδάμ παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή για το τι θα συμβεί το 2012 σύμφωνα με τις προφητείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

21 Δεκεμβρίου 2012: Μόνο ένα μέρος της ανθρωπότητας -όσοι έχουν επεκτείνει την εσωτερική τους όραση και την ικανότητα να διασχίζουν τη μεγάλη πύλη των διαστάσεων- θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την προέλευσή του και να κοιτάξει ξανά προς τα άστρα…

Γκιγιέρμο Φεράρα

Ο Γκιγιέρμο Φεράρα είναι συγγραφέας και ερευνητής αρχαίων πολιτισμών. Ειδικεύεται στην ανατολίτικη και απόκρυφη φιλοσοφία και στα σημαντικότερα επιστημονικά και πνευματικά συστήματα. Έχει γράψει περισσότερα από δεκαπέντε βιβλία για την προσωπική ανάπτυξη, τα οποία έχουν μεταφραστεί στα γερμανικά, τα γαλλικά, τα κινεζικά, τα ρουμανικά και τα σερβικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διοργανώνει σεμινάρια και εργαστήρια σε όλο τον κόσμο σχετικά με την ταντρική σεξουαλικότητα, την ενεργοποίηση του εγκεφάλου και του DNA, τη χρήση των χαλαζιών, τη γιόγκα και το διαλογισμό.
Είναι ο δημιουργός της μεθόδου Inside Joy για την επιτάχυνση της προσωπικής πνευματικής εξέλιξης.

Συνεργάζεται ως κειμενογράφος σε αρκετά προγράμματα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου και αρθρογραφεί τακτικά σε ποικίλα έντυπα.

Για την ολοκλήρωση του μυθιστορήματος «Το Μυστικό του Αδάμ» αφιέρωσε εφτά χρόνια έρευνας και αρκετά χρόνια συγγραφής. Σήμερα ζει στο Μαϊάμι.

Επικοινωνία με το συγγραφέα: www.guillermoferrara.com www.elsecretodeadan.com.

‘Ετος ‘Εκδοσης: 2012
Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία
Σελίδες 432
Τιμή: €15,00 (με ΦΠΑ).

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης