Οι εκδόσεις «Ιβίσκος» και το Public παρουσιάζουν το βιβλίο «Θεραπεύοντας την ψυχή» του διασημότερου ψυχαναλυτή της Λατινικής Αμερικής, Γκαμπριέλ Ρολόν, την Πέμπτη 4/3 στις 19:00. Όσοι έχουν αγαπήσει τα βιβλία του Ίρβιν Γιάλομ θα λατρέψουν τον Γκαμπριέλ Ρολόν, που με πολύ άμεσο, παραστατικό και γλαφυρό τρόπο περιγράφει αληθινές ιστορίες ασθενών του και τον τρόπο που μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία οδηγήθηκαν στην προσωπική τους αλήθεια και λύτρωση.

Τα σκληρά αληθινά περιστατικά ψυχανάλυσης που κόβουν την ανάσα σε κάθε κεφάλαιο, λειτουργούν σαν καθρέφτης της ψυχής, δίνοντας φως στις πιο αθέατες πτυχές του εαυτού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης Νew York College και συγγραφέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρης Φλαμούρης, συγγραφέας και Coach Θετικής Ψυχολογίας

Κυριακή Χαριτάκη, δημοσιογράφος. H Κυριακή Χαριτάκη είναι ιδρύτρια της ιστοσελίδας Singleparent.gr και θα καταθέσει την προσωπική της μαρτυρία για θέμα συναφές με μία από τις ιστορίες του βιβλίου.

Συντονίζει η Βίκυ Κάουλα

Θέματα με τα οποία καταπιάνεται σε αυτό το βιβλίο είναι η αγωνία, οι φόβοι, η αμφισβήτηση της σεξουαλικότητας, η κακοποίηση, οι οικογενειακοί δεσμοί, οι συναισθηματικοί συσχετισμοί, η δουλειά, ο έρωτας και η απουσία του, οι εθισμοί, ο χρόνος που περνάει και η μοναξιά.

Για να παρακολουθήσετε αυτήν τη μοναδική παρουσίαση μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 Ανοίχτε το link https://www.facebook.com/public.gr/posts/10158744658296210 και πατήστε “Λήψη υπενθύμισης”

ή

Ανοίχτε το link https://www.youtube.com/watch?v=yNyKTOrD-js που θα γίνει live η παρουσίαση στο Youtube

ή

Ανοίχτε το link του event https://fb.me/e/gv8I5mu3R που θα γίνει και εκεί η μετάδοση και πατήστε “Θα πάτε”

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης