Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Nίκος Αναστασιάδης με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, επεσήμανε:
«Αναφερόμενος σε πρωινή συνομιλία που είχα σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ σχετικά με συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Μ. Τσαβούσογλου, θέλω να διευκρινίσω ότι η πρωινή τοποθέτησή μου οφειλόταν στην ανάγκη να τηρείται εμπιστευτικότητα για το περιεχόμενο των συνεδριάσεων του Εθνικού Συμβουλίου».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πράγματι ενημέρωσε σχετικά το Εθνικό Συμβούλιο, και ενόψει του γεγονότος ότι η πληροφορία έχει ήδη διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι όντως έγινε στη Νέα Υόρκη μια τέτοια συνάντηση. Για το περιεχόμενο της ενημερώθηκαν τα Μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και δεν χρειάζεται να προβούμε σε άλλα σχόλια» πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης