Η “πολιτική αλλαγή” μπορεί να προέλθει μέσα από μια συνεργασία του ενδιάμεσου χώρου. Στο συμπέρασμα αυτό, καταλήγει η ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, μετά από συνεδριαση που συνεκλήθη για τις προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα γίνουν επαφές με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου για να βρεθεί ένας κοινός υποψήφιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, «η πολιτική αλλαγή μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από τη συνεργασία των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου σε μία, κοινή, νικηφόρα υποψηφιότητα».

Tο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος «εκτιμά ότι μια τέτοια κοινή υποψηφιότητα αποτελεί εθνικό χρέος και κοινωνική αναγκαιότητα και ότι συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις που οδηγούν στην υποστήριξη της, όχι μόνο από τους πολίτες που ψηφίζουν τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, αλλά και από τους πολίτες, τα οργανωμένα σύνολα και τους κοινωνικούς φορείς που επιζητούν την πολιτική αλλαγή στην πατρίδα μας» και συνεχίζει: «Αυτό τον στόχο θα υπηρετήσει το Δημοκρατικό Κόμμα από σήμερα μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 2018».

Για να υλοποιηθούν όπως αναφέρεται, «το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο του Κόμματος και αντιπροσωπεία της Γραμματείας να προχωρήσουν σε επαφές με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν αποκλείεται οποιαδήποτε συνεργασία με το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος ΟΜΟΦΩΝΑ όρισε ως στόχο του στις προεδρικές εκλογές του 2018 την πολιτική αλλαγή:

• Με νέα στρατηγική στο Κυπριακό.
• Με σχέδιο για την ανάπτυξη της Οικονομίας.
• Με προτεραιότητα την κοινωνική συνοχή.
• Με καινοτόμες δράσεις που βελτιώνουν τη ζωή του πολίτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης