Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο, όσον αφορά στην υπόθεση του φόνου της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Δεύτερο πτώμα που ανασύρθηκε από  φρεάτιο στο Μιτσερό δεν ανήκει στην 6χρονη Sierra, κόρη της Marry Rose, αλλά σε άγνωστη γυναίκα.

Στο σημείο βρίσκονται οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους και διενεργούν εξετάσεις, καθώς και μέλη της ΕΜΑΚ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε πως όντως έχει εντοπιστεί δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο στο Μιτσερό το οποίο ανήκει σε άγνωστη γυναίκα.
 
Οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και αυτή τη στιγμή διεξάγεται αυτοψία στον χώρο. Καταγράφονται κάποια σημαντικά στοιχεία σε σχέση με το νέο πτώμα, αλλά είναι πρόωρο να λεχθεί κάτι περεταίρω. Προτεραιότητα είναι να αναγνωριστεί η ταυτότητα της γυναίκας, πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης.
 
Εκτός από το Μιτσερό και το Ξυλιάτο αναμένεται να γίνουν και άλλες έρευνες σε ανοιχτούς χώρους, είπε ο κ. Αγγελίδης και ανέφερε ότι ο αριθμός των καταθέσεων σχετικά με την υπόθεση αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.

Χθες, ένα 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, παραδέχθηκε στους ανακριτές πως αυτός ήταν που σκότωσε την άτυχη Marry Rose αλλά και την κόρη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους ανακριτές ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και ακολούθως μετέφερε το άψυχο πτώμα της στο μεταλλείο όπου και το πέταξε στο φρεάτιο. Οι Αρχές ψάχνουν να εντοπίσουν τώρα τη σορό και της 6χρονης.
 

Πηγή: Φιλελεύθερος 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης