Με μεγάλη αγωνία αναμένεται η ανακοίνωση, εκ μέρους του προέδρου Χριστόφια, των ονομάτων των δύο πολιτικών προσώπων, οι οποίοι θα καταλάβουν τις θέσεις του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, καθώς και το Υπουργείο Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.

Τα δύο πρόσωπα δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν σήμερα από τον πρόεδρο, εφόσον ο ίδιος, όπως φαίνεται, έχει ήδη καταλήξει στα πολιτικά πρόσωπα της εμπιστοσύνης του, που θα αναδειχθούν σε νέους υπουργούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκάλυψη ενδέχεται να γίνει λίγο μετά τη προγραμματισμένη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τους αρχηγούς των κομμάτων ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, κ. Άντρο Κυπριανού και κ. Μάριο Καρογιάν. Οι διαβουλεύσεις θα ξεκινήσουν περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, όπου κοινός στόχος των συμμετεχόντων θα είναι να τεθούν νέες βάσεις συντονισμού ανάμεσα στα κυβερνώντα κόμματα, σε θέματα εκτελεστικής εξουσίας αλλά και συνεργασίας μέσα στη Βουλή.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει άτομα από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς, τα οποία δεν θα ανήκουν στα δύο μαζικά κόμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης