Την εκτίμηση ότι ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, δεν εργάζεται προς την κατεύθυνση της ενότητας στο εσωτερικό μέτωπο, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, «απαντώντας» στις δηλώσεις Χριστόφια ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για την ενότητα μετά την αποχώρηση της ΕΔΕΚ.

Ο κ. Αναστασιάδης πρόσθεσε, όμως, ότι εκείνο που δεν καταλαβαίνει είναι το «να συνεχίσει να εργάζεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ τόνισε ότι το κόμμα του δεν μεταμορφώνεται και ότι καλά θα κάνουν κάποιοι να προβληματιστούν για τον εύκολο τρόπο που ασκούν κριτική στον ΔΗΣΥ, αποδίδοντάς του «τις δικές τους μικροπολιτικές σκοπιμότητες, με βάση πάντα δηλώσεις τους».

Πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο γίνεται στην όποια κριτική ασκείται από την αντιπολίτευση, για την τακτική που ο Πρόεδρος ακολούθησε για τις ελλείψεις ή παραλείψεις της πολιτικής που ακολούθησε.

Ερωτηθείς αν οι αιχμές του αφορούν στον ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο οποίος δήλωσε ότι ο ΔΗΣΥ δεν έχει ως προτεραιότητα το Κυπριακό, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε: «βεβαιότατα, ναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφορά τον κ. Κυπριανού, που δήλωνε ότι κάποιοι υποσκάπτουν τον Πρόεδρο προκειμένου να μην επανεκλεγεί το 2013. Άλλοι καθόριζαν προτεραιότητες. Εμείς ποτέ», ανέφερε.

Πηγή: Εφημερίδα Φιλελεύθερος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης