Ο νέος υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης, παραλαμβάνοντας το υπουργείο από τον προκάτοχο του, Χριστόφορο Φωκαΐδη, ζήτησε από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο που επιτελούν για την άμυνα της Κύπρου, τονίζοντας ότι χρειάζονται «έργα και όχι λόγια».

«Σε αυτή την προσπάθεια (σ.σ. της άμυνας της Κύπρου) δεν περισσεύει κανένας», επεσήμανε. Ο κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, για την εμπιστοσύνη, που επέδειξε στο πρόσωπο του, ενώ απευθυνόμενος στον προκάτοχό του, ζήτησε τη συνεργασία τους λέγοντας πως θα του παραδώσει «ένα φύλλο πορείας με ανοιχτή ημερομηνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο απερχόμενος υπουργός, Χριστόφορος Φωκαΐδης, καλωσορίζοντας τον Σάββα Αγγελίδη, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που ο ίδιος ανέλαβε καθήκοντα με τον ξαφνικό θάνατο του Τάσου Μητσοπούλου αλλά και την οικονομική κρίση.

Ο γενικός διευθυντής του υπουργείου, Χρίστος Μαλληκίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν από τον απερχόμενο υπουργό, όπως η μετατροπή της ΕΦ σε επαγγελματικό στρατό, υποδέχθηκε το νέο υπουργό τονίζοντας ότι αναλαμβάνει καθήκοντα σε δύσκολες ώρες, ένεκα των τουρκικών απειλών. «Η συνέχιση της προσπάθειας πρέπει να συνεχιστεί. Το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του ΥΠΑΜ και του ΓΕΕΦ θα σας συμπαρασταθεί στο δύσκολο έργο σας», είπε στον νέο υπουργό ο γενικός διευθυντής του υπουργείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης