Φονικό για ασήμαντη αφορμή με πρωταγωνιστές Κυπρίους στην Αυστραλία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 10:49
Φονικό για ασήμαντη αφορμή με πρωταγωνιστές Κυπρίους στην Αυστραλία
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες αλλά και η αφορμή της άγριας δολοφονίας που φέρεται να διαπράχθηκε από οικογένεια Κυπρίων στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η αιτία που «όπλισε» το χέρι του 56χρονου Τόνι Παναγιώτου ήταν ο εξοπλισμός DJ, ο οποίος θεώρησε ότι ανήκε στην οικογένειά του.

Η αυστραλιανή αστυνομία κατηγορεί τον 56χρονο και τους δύο γιους του, τον 18χρονο Γιάννη και τον 22χρονο Παναγιώτη, ότι εισέβαλαν οπλισμένοι με μεταλλικά ρόπαλα στο σπίτι του 44χρονου Ντουέιν Χάτσινγκ, πατέρα πέντε παιδιών, στο Oakleigh East, προκειμένου να ανακτήσουν τον εξοπλισμό DJ. Όμως, η προσπάθεια ανάκτησης του εξοπλισμού κατέληξε σε τραγωδία, όταν ο 56χρονος Κύπριος πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον Χάτσινγκ.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο και παρατίθενται σε τοπικά ΜΜΕ, ο 18χρονος Γιάννης διατηρούσε την εταιρεία Love It Loud, η οποία ασχολούνταν με την ενοικίαση εξοπλισμού DJ και δεξιώσεων. Οι Κύπριοι είχαν δώσει τον εξοπλισμό σε μία γυναίκα το Σάββατο, η οποία φαίνεται ότι άρχισε να διαφημίζει σε πλατφόρμα ότι πουλούσε τον εν λόγω εξοπλισμό.

Ένας άνδρας που συστήθηκε με το όνομα Στίβεν επικοινώνησε με τη γυναίκα για να αγοράσει τον εξοπλισμό. Μετέβη στην οικία της τα ξημερώματα, αναφέροντας ότι ήταν ευχαριστημένος με τον εξοπλισμό και θα ήθελε να τον μεταφέρει στο όχημά του.

Όμως ο λεγόμενος «Στίβεν» επέστρεψε με μια ομάδα έξι ατόμων, μέσα στους οποίους οι Κύπριοι, και επιτέθηκαν στον Χάτσινγκ με μεταλλικά ρόπαλα πριν ο 56χρονος πατέρας πατήσει τη σκανδάλη.
Μετά την επίθεση οι τρεις άνδρες πήγαν σε αστυνομικό τμήμα αναφέροντας ότι ο εξοπλισμός τους, ο οποίος είχε αξία άνω των 30.000 δολαρίων, είχε κλαπεί.

Ο 56χρονος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του 44χρονου, ενώ τα δύο παιδιά του και ένας φίλος τους κατηγορήθηκαν για την επίθεση.

Να σημειωθεί ότι ο θάνατος του 44χρονου δεν ήταν ακαριαίος, αλλά ο άνδρας πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο 18χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες επειδή το όπλο του φόνου δεν έχει εντοπιστεί, ενώ δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην επίθεση. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η γυναίκα του Γιάννη Παναγιώτου ξέσπασε σε λυγμούς στο δικαστήριο, ενώ παρούσα ήταν και η μικρή τους κόρη.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά στον Τύπο γίνεται για τη χλιδάτη ζωή των δύο αδελφών, που φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: sigmalive.com

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 12:34