Η ενότητα θα οδηγήσει στην επίλυση του Κυπριακού

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010, 17:55
Η ενότητα θα οδηγήσει στην επίλυση του Κυπριακού
Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για τη λύση του Κυπριακού, επεσήμαναν σε δηλώσεις τους ύστερα από συνάντηση που είχαν στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, και η πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι επιβεβλημένη η μέγιστη δυνατή ενότητα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της επανένωσης της Κύπρου στις βάσεις που έχουν τεθεί.

Η κ. Μπακογιάννη, από την πλευρά της, επεσήμανε ότι η ενότητα είναι εξαιρετικά σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλλεται τόσα χρόνια από κοινού για την επίτευξη μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το Κυπριακό, η οποία θα επανενώνει την Κύπρο.

«Είναι μια κρίσιμη καμπή, μια καμπή εξαιρετικά σημαντική αυτή τη στιγμή. Θέλω να ελπίζω ότι τα αποτελέσματα όλων αυτών των ετών δουλειάς θα είναι θετικά και θα είναι όπως τα περιμένουμε χωρίς να έχουμε αυταπάτες ότι ο δρόμος είναι εύκολος», συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη.

Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε στη συνέχεια την κ. Μπακογιάννη για την αποδοχή της πρόσκλησης της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων ΔΗΣΥ και της Γυναικείας Οργάνωσης της παράταξης, για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται απόψε στη Λεμεσό, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

«Είναι γνωστό ότι διατηρούμε φιλικές σχέσεις με την κ. Μπακογιάννη εδώ και δεκαετίες, αλλά εξίσου γνωστό είναι το μεγάλο ενδιαφέρον της για την Κύπρο», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010, 20:22