Υπό σκληρούς όρους και αξιώσεις θα διεξαχθεί η σημερινή συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο κ. Αναστασιάδης θα προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο, αποφασισμένος να πιέσει τον πρόεδρο να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της κυβέρνησης για θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, με επίκεντρο την οικονομία, αλλά και για το ζήτημα του Κυπριακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόμμα του Δημοκρατικού Συναγερμού ζητά από τα κυβερνώντα κόμματα να αυξήσουν τον διάλογο και τον πλουραλισμό εντός κι εκτός Βουλής, καθώς, όπως ισχυρίζεται, δεν ενημερώνεται επαρκώς για σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη χώρα.

Υποστηρίζοντας τις πολιτικές πρακτικές του κ. Χριστόφια και του πολιτικού κύκλου που τον περιστοιχίζει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Στεφάνου, τόνισε ότι ο πρόεδρος προβαίνει πάντα σε πλήρη ενημέρωση για την επικαιρότητα, ιδιαίτερα για ουσιώδη θέματα, όπως το Κυπριακό. Αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει τον κ. Χριστόφια, σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου, είναι η ενότητα και η ομαλή κατάσταση των σχέσεων ανάμεσα στα κόμματα.

Οι συνομιλίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 10 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης