Λευκωσία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αλλαγές στο οδικό δίκτυο

Λευκωσία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για αλλαγές στο οδικό δίκτυο
Εντείνονται οι πιέσεις προς τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Αγλαντζιάς από μέρους της «Επιτροπής Αγώνα για τις Λεωφόρους Αγλαντζιάς, Λάρνακος και Αμμοχώστου», προκειμένου να αποτραπεί προώθηση υλοποίησης των σχεδίων που υπάρχουν για αλλαγές στο κύριο οδικό δίκτυο της Αγλαντζιάς, στη Λευκωσία.

Μετά τις απανωτές εκδόσεις ανακοινώσεων και την τοποθέτηση πανό με συνθήματα διαμαρτυρίας σε διάφορα σημεία των λεωφόρων που επηρεάζονται από τους σχεδιασμούς, η επιτροπή διοργάνωσε σήμερα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, έξω από το Δημαρχείο Αγλαντζιάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εναντίον «των καταστροφικών και εν κρυπτώ σχεδιασμών του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου επί των πιο πάνω λεωφόρων».Η Επιτροπή υποστηρίζει ότι δεν συμμετέχει στις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο, ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και διενέργειας μελετών, σχετικά με την ανακατασκευή των πιο πάνω λεωφόρων και επιρρίπτουν ευθύνες γι' αυτό στον δήμαρχο Αγλαντζιάς.

«Θεωρούμε ότι ήταν υποχρέωση του δημάρχου να διαβουλευτεί με τους ενδιαφερόμενους πριν να προχωρήσει στην προώθηση του έργου. Η εκ των υστέρων προσπάθεια δήθεν ενημέρωσης επί των τετελεσμένων θεωρείται εμπαιγμός και όχι ενημέρωση».

Πηγή: philenews.com

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 09:48