Κύπρος: Εκτός εαυτού 28χρονος «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του σε αστυνομικό τμήμα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015, 08:47
Κύπρος: Εκτός εαυτού 28χρονος «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του σε αστυνομικό τμήμα
Εκτός εαυτού ήταν 28χρονος ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν πρώτα απείλησε να σκοτώσει τη μητέρα του και στη συνέχεια έσπασε την πύλη του τμήματος Τροχαίας Λάρνακας με το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 23.30 χθες βράδυ γυναίκα 55 χρόνων από τη Λάρνακα μετέβη στο Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας και ζήτησε βοήθεια από τους αστυνομικούς γιατί όπως ισχυρίστηκε, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με το γιο της ηλικίας 28 χρόνων, αυτός την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Πέντε λεπτά αργότερα, γύρω στις 23.35, ο 28χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από τη Τροχαία Λάρνακας και άρχισε να εξυβρίζει τη μητέρα του. Όταν ο αστυνομικός που βρισκόταν στη σκηνή προσπάθησε να πλησιάσει τον 28χρονο, αυτός εισήλθε στο αυτοκίνητο του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δέκα περίπου λεπτά αργότερα ο 28χρονος επέστρεψε στη Τροχαία Λάρνακας και χτύπησε με το αυτοκίνητο του την πύλη της εισόδου του Τμήματος με αποτέλεσμα να ανοίξει. Από το χτύπημα με το αυτοκίνητο προκλήθηκαν ζημιές στην πύλη. Ο 28χρονος συνελήφθη από αστυνομικό για το αυτόφωρο αδίκημα της κακόβουλης ζημιάς.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της σύλληψης ο 28χρονος αντιστάθηκε κλωτσώντας και σπρώχνοντας τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί η ανάλογη βία από άλλα μέλη της Αστυνομίας προκειμένου να περιοριστεί. Την ίδια ώρα ο 28χρονος εκστόμισε απειλές κατά του αστυνομικού που τον συνέλαβε.

Τελικά ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, δημόσια εξύβριση, απειλή, κακόβουλη ζημιά, παράνομη είσοδο στο Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας και αντίσταση κατά τη σύλληψη, εναντίον 28χρονου από τη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015, 09:46