Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου υπολοχαγού σε σχέση με υπόθεση φόνου δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας ανασύρθηκε το Σάββατο από το φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Ο 35χρονος τελεί υπό κράτηση και για την υπόθεση φόνου της 38χρονης Mary Rose.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεσή του ότι γνώρισε τη δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε.

Στο μεταξύ, πηγές της Αστυνομίας δήλωσαν στο ΚΥΠΕ  από το πρωί της Κυριακής άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας στη λίμνη του Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης της 38ης γυναίκας Mary Rose, το πτώμα της οποίας που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό. Οι αστυνομικές έρευνες γίνονται και με τη συμμετοχή ομάδας δυτών της Λιμενικής.

«Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες και στο φρεάτιο στο Μιτσερό ενώ μελετώνται διάφοροι τρόποι για να μπορούν να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις στο φρεάτιο, έχοντας πάντα υπόψη ότι ακόμη αναζητείται η 6χρονη»,  δήλωσαν στο ΚΥΠΕ οι ίδιες πηγές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στην Κύπρο με τα πτώματα γυναικών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης