Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον serial killer – λοχαγό και τα θύματά του. Από τη μία τα πτώματα που βρέθηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό της Κύπρου και από την άλλη τα όσα ωμά παραδέχτηκε για τους φόνους δύο γυναικών στους ανακριτές ο 35χρονος, συνθέτουν το σκηνικό μιας άνευ προηγουμένου φρικιαστικής υπόθεσης που όμοια της ίσως δεν έχει βρεθεί στο παρελθόν ενώπιον των κυπριακών αρχών.

Στα σοκαριστικά στοιχεία που αφορούν τη δράση του 35χρονου, έρχονται να προστεθούν και άλλες πτυχές που προκαλούν τουλάχιστον ανατριχίλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε προφίλ το οποίο διατηρούσε τόσο στο facebook όσο και σε άλλες πλατφόρμες αναρτούσε – σε διάφορες ημερομηνίες – φωτογραφίες από τις περιοχές που έριχνε τα πτώματα των γυναικών που σκότωνε με σκοπό να τα εξαφανίσει. Κάποιες μάλιστα αναρτήσεις είχαν δημοσιευθεί σε ημερομηνίες μετά τη διάπραξη των αδικημάτων, που όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου προσδιορίζονται μεταξύ 23.7.2018 και 20.3.2019.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται η Λίμνη Μεμί όπου η Αστυνομία ψάχνει τη σορό της μικρούλας Sierra καθώς και το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, από το οποίο ανασύρθηκαν τα πτώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος μάλιστα εμφανιζόταν και συστηνόταν ως φωτογράφος, χωρίς ουδείς να γνωρίζει τότε ότι οι ειδυλλιακές φωτογραφίες που αναρτούσε έκρυβαν πίσω τους φρικιαστικά εγκλήματα που θα σόκαραν αργότερα την κυπριακή κοινωνία.

Ο 35χρονος λογαχός

Tο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε την Κυριακή  αίτημα της Αστυνομίας για εξαήμερη προσωποκράτηση του 35χρονου υπολοχαγού σε σχέση με υπόθεση φόνου δεύτερης γυναίκας, η σορός της οποίας ανασύρθηκε το Σάββατο από το φρεάτιο στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Ο 35χρονος τελεί υπό κράτηση και για την υπόθεση φόνου της 38χρονης Mary Rose.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε σε κατάθεσή του ότι γνώρισε τη δεύτερη γυναίκα μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών και ενώ έκαναν σεξ, την έπνιξε.

Διαμαρτυρία και προσευχές από Φιλιππινέζες οικιακές βοηθούς στη Λευκωσία

Στη Λευκωσία, οικιακές βοηθοί και εργαζόμενες σε άλλους κλάδους από τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης για τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν δολοφονημένες στο μεταλλείο Μιτσερό. 

Την Κυριακή, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών προσευχήθηκαν στην καθολική εκκλησία της Λευκωσίας και στη συνέχεια έκαναν σιωπηρή εκδήλωση στον δημόσιο κήπο. 

Πηγή: cyprustimes.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης