Ολοήμερη θα είναι η σημερινή συνάντηση των δύο διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, τους οποίους θα πλαισιώνουν οι ομάδες τους. Θα συζητηθεί το περιουσιακό, το οποίο τους απασχόλησε και χθες.

Ουσιαστικά κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην ερμηνεία ορισμών, που αφορούν το περιουσιακό στη βάση και της κατηγοριοποίησης που έχουν συμφωνήσει πρόσφατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα θα επιχειρήσουν να συζητήσουν τα κριτήρια του περιουσιακού, που θεωρούνται ιδιαίτερα δύσκολα ενόψει και των διαφορετικών προσεγγίσεων και απόψεων που υπάρχουν στο κεφάλαιο αυτό. Όπως είναι γνωστό οι συζητήσεις «κολλούν» κυρίως στο θέμα των δικαιωμάτων που έχουν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες και οι «σημερινοί χρήστες».

Οι διαπραγματευτικές ομάδες θα συναντώνται καθημερινά ώστε να προετοιμάσουν υλικό ενόψει και του νέου ραντεβού του προέδρου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί, που χρονικά τοποθετείται στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι ο Ειδικός Σύμβουλος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Άιντα, θα έλθει στο νησί στις 13 Σεπτεμβρίου για να παραστεί στη συνάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης