Κύπρος: Συνάντηση Ν. Αναστασιάδη με αντιπροσώπους της ΤΟΤΑL

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016, 15:05
Κύπρος: Συνάντηση Ν. Αναστασιάδη με αντιπροσώπους της ΤΟΤΑL
Συνάντηση με αντιπροσώπους της TOTAL είχε σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής της εταιρείας δήλωσε ότι περιμένουν τον τρίτο γύρο αδειοδότησης και τις προσφορές που θα προκύψουν.

Από τη μεριά του, ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από εταιρείες σε σχέση με τον τρίτο γύρο αδειοδότησης στην κυπριακή ΑΟΖ. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο εκπρόσωπος αναφερόμενος στη συνάντηση του κ. Αναστασιάδη με αντιπροσωπεία της εταιρείας TOTAL είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέχεια των χθεσινών συναντήσεων είχε σήμερα συνάντηση με στελέχη της εταιρείας TOTAL, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η δραστηριότητα της εταιρείας στην Κύπρο. Ως γνωστόν, η εταιρεία κατέχει τεμάχιο εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Το μήνυμα του προέδρου Αναστασιάδη στο Τwitter για τη συνάντησή του με τους αντιπροσώπους της TOTAL:Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016, 15:35