Συνάντηση κοινωνικού χαρακτήρα θα έχουν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων θα συναντηθούν γύρω στις 11.00 το πρωί στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας και θα περπατήσουν μαζί τόσο στο ελεύθερο κομμάτι του μακρύδρομου, όσο και στο κατεχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναστασιάδης και Ακιντζί θα περπατήσουν από 45 λεπτά στην κάθε πλευρά, σε μια προσπάθεια να στείλουν το μήνυμα ότι και οι δύο επιθυμούν την επανένωση της Κύπρου.

Αναμένεται να πιουν καφέ και να περπατήσουν τόσο στο ελεύθερο όσο και στο κατεχόμενο μέρος της Λευκωσίας και να συνομιλήσουν με πολίτες και από τις δύο πλευρές του οδοφράγματος το οποίο περνούν καθημερινώς χιλιάδες ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιστοίχως, ο κ. Ακιντζί θα συνοδεύεται από τον «εκπρόσωπο» του, τον Τ/κ διαπραγματευτή και τον τ/κ «δήμαρχο» Λευκωσίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης