Συνελήφθη 41χρονος, κάτοικος Λεμεσού για αυτόφωρο αδίκημα που αφορούσε επίθεση εναντίον Αστυνομικού, τροχαία αδικήματα και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στη 01:30 σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, τα οποία διενεργούσαν ελέγχους αλκοόλης, σε δρόμο στη Λεμεσό, έκαναν σήμα σε οδηγό μοτοποδηλάτου να σταματήσει για έλεγχο και αντί αυτού ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αστυνομικοί ακολούθησαν το μοτοποδήλατο και κατάφεραν να το ανακόψουν, σε μικρή απόσταση. Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του μοτοποδηλάτου, ήταν 41χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος είναι κάτοχος ληγμένης μαθητικής άδειας οδηγού.

Ο 41χρονος υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 130μg%, αντί 9μg%. Όταν πληροφορήθηκε από τους Αστυνομικούς, ότι θα έπρεπε να μεταβούν στον Αστυνομικό Σταθμό, για τελικό έλεγχο αλκοόλης, αυτός αντέδρασε, σπρώχνοντας τα μέλη της Αστυνομίας.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για τελικό έλεγχο αλκοόλης. Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης