Λάρνακα: Συνελήφθη 27χρονος για διαρρήξεις και κλοπές

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, 09:52
Λάρνακα: Συνελήφθη 27χρονος για διαρρήξεις και κλοπές
Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Λάρνακα ένας 27χρονος, ως ύποπτος για υποθέσεις κλοπών από κατοικίες που διαπράχθηκαν τη Δευτέρα στους συνοικισμούς Κόκκινες και Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γυναίκα από τον συνοικισμό Κόκκινες κατήγγειλε ότι τη Δευτέρα, μεταξύ 15.30 - 15.55, νεαρός άνδρας χτύπησε την πόρτα της οικίας της και όταν του άνοιξε, ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Όταν βγήκε από το σπίτι, η γυναίκα διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το ποσό των 10 ευρώ και το δελτίο ταυτότητάς της.

Αργότερα την ίδια μέρα, πολίτης εντόπισε σε χωράφι της περιοχής ένα πορτοφόλι, το οποίο -όπως διαπιστώθηκε- ανήκει στην καταγγέλλουσα, καθώς επίσης και μία τσάντα, η οποία ύστερα από αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε γυναίκα κάτοικο του συνοικισμού, στην οποία σύμφωνα με την ίδια υπήρχε και το ποσό των 30 ευρώ. Ο νεαρός αποπειράθηκε να διαρρήξει και άλλη οικία στον συνοικισμό Αγίων Αναργύρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια διερεύνησης υπόθεσης που αφορούσε σε κλοπή από κατοικία, μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αραδίππου αναγνώρισε τον ύποπτο ως το άτομο που προσπάθησε να διαρρήξει το σπίτι στους Αγίους Αναργύρους.

Ο 27χρονος συνελήφθη λίγο πριν από τα μεσάνυκτα της Τρίτης με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση. Η αστυνομία διενήργησε έρευνα στην οικία του, στον συνοικισμό Αγίων Αναργύρων, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάτι.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, 10:15