Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στην αστυνομία, όταν δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε περιφραγμένο χώρο έξω από το δημοτικό σχολείο Ακακίου της επαρχίας Λευκωσίας τυλίχθηκαν στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για οχήματα που ανήκουν σε εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», όλα δείχνουν πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, πέταξαν μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το sigmalive, το ένα αυτοκίνητο ανήκει σε δασκάλα του σχολείου και το δεύτερο σε σχολική συνοδό. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10.45. Άμεσα δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν τα παιδιά που βρίσκονταν κοντά στον χώρο στάθμευσης. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, προσθέτοντας ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: philenews.com/sigmalive.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης