Λευκωσία: Στον ανακριτή ο κλητήρας του νοσοκομείου για το νεκρό βρέφος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 09:31
Λευκωσία: Στον ανακριτή ο κλητήρας του νοσοκομείου για το νεκρό βρέφος
Ενώπιον του δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, κλητήρας του νοσοκομείου Λευκωσίας 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ ως ύποπτος σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε στα σκουπίδια του Γενικού Νοσοκομείου της κυπριακής πρωτεύουσας.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εξασφάλισε προηγουμένως, προχώρησε χθες στη σύλληψη του 41χρονου κλητήρα του νεκροτομείου καθώς φαίνεται ότι δημιουργούνται εύλογες υπόνοιες ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την αξιολόγηση της μαρτυρίας του 41χρονου κλητήρα, οι ανακριτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν το μοναδικό πρόσωπο το οποίο εισήλθε στο νεκροτομείο 3 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας της 14ης προς 15ης Σεπτεμβρίου.

Ένα ακόμη στοιχείο το οποίο δημιουργεί εύλογες υπόνοιες εναντίον το 41χρονου καθώς πρόσβαση στο νεκροτομείο σε μη εργάσιμες ώρες, έχουν μόνο οι κλητήρες για την μεταφορά αποθανόντων.

Πάντως δεν κατέστη δυνατό να τελεστεί η κηδεία του βρέφους αφού οι εξελίξεις δεν επέτρεψαν την ταφή, η οποία αναμένεται να τελεστεί εκτός απροόπτου σήμερα, στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Πηγή: sigmalive.com

Διαβάστε επίσης: Κύπρος: Σε εξέλιξη οι έρευνες για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια νοσοκομείου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 09:43