Νέο θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 80χρονη, σημειώθηκε το Σάββατο στις 17.30 το απόγευμα σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά.

Ζεύγος ηλικιωμένων από το χωριό Φοινί, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατευθυνόταν προς το χωράφι τους στον Άγιο Δημήτριο όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία ο 82χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις εξετάσεις, όπως ανέφερε ο κ. Καφάς στο Κυπριακό Πρακτορείο, αφού βγήκε εκτός δρόμου ανέβηκε σε όχθο στα δεξιά και στη συνέχεια πέρασε μέσα από αυλή σπιτιού και κατέληξε σε γκρεμό περίπου 7 μέτρων.

Όπως σημείωσε ο κ. Καφάς, η συνοδηγός του αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο το θάνατο ενώ ο 82χρονος σύζυγος της υπέστη νευρικό κλονισμό και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Το δυστύχημα αντιλήφθηκε το πρωί ο ιδιοκτήτης της εξοχικής κατοικίας και ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφθασαν στην περιοχή και εντόπισαν το αυτοκίνητο στο γκρεμό και τον 82χρονο ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 80χρονης ενώ ο 82χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία αφού σύμφωνα με τους ιατρούς υπέστη υποθερμία.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης