«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο», δήλωσε ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, με αφορμή δημοσίευμα για την τετράχρονη Μαρί Ελένη την οποία προ τριμήνου απήγαγε ο Νορβηγός πατέρα της. Ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης υπέδειξε ότι «όσα περισσότερα λέγονται τόσο δυσχεραίνεται η προσπάθεια των γονιών να βρουν το παιδί τους. Κάποια στιγμή πρέπει, πέρα από τη δημοσιότητα που θέλουμε να δώσουμε, να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», ο πατέρας κρατά το παιδί σε σκάφος, το οποίο είναι ελλιμενισμένο σε μαρίνα της Αττάλειας. Στον εντοπισμό τους, συνέβαλε σημαντικά ο τούρκος υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη στο Κραν Μοντάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος της οικογένειας της μικρής, Λάρης Βραχίμης δήλωσε πως οι πληροφορίες οι οποίες δημοσιεύονται σήμερα στον τύπο για το τετράχρονο κοριτσάκι, δεν είναι ακριβείς, ούτε επιβεβαιώνονται και μόνο αναστάτωση προκαλούν στην οικογένεια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης επιβεβαίωσε ότι, μεταξύ άλλων πληροφοριών, η Αστυνομία έλαβε και αναφορά ότι η μικρή Μαρί Ελένη κρατείται από το Νορβηγό πατέρα της σε σκάφος, το οποίο είναι ελλιμενισμένο σε μαρίνα της Αττάλειας, στην Τουρκία. Ο κύριος Αγγελίδης είπε ότι ενημερώθηκαν αμέσως και οι ανακριτές στη Νορβηγία, τονίζοντας, ωστόσο, ότι χρειάζεται προσοχή στη διερεύνηση, προκειμένου να μην προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά στην υπόθεση, η οποία εμπεριέχει ευαίσθητα δεδομένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης