Την αποτροπή του «σφραγίσματος» της Eurocypria απαίτησαν πιλότοι και οι αεροσυνοδοί της αεροπορικής εταιρείας, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Βουλής.
Σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του πιλότου με τον Πρόεδρο της Βουλής, Μάριο Καρογιάν, συζητήθηκε η προοπτική της αύξησης του κεφαλαίου της εταιρείας κατά 35 εκ. ευρώ, ενώ ζητήθηκε να αντιμετωπισθεί το θέμα με σοβαρότητα.

Αναφέροντας τις προθέσεις των υπαλλήλων της εταιρείας, ο πρόεδρος της Συντεχνίας, κ. Ανδρέας Καλός δήλωσε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαστε εδώ, για να απειλήσουμε κανέναν, αλλά και ούτε για να εκβιάσουμε. Είμαστε εδώ για να ζητήσουμε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων με σοβαρότητα να δει το θέμα της Eurocypria και να αναλάβει και η ίδια τις ευθύνες που της αναλογούν».

Ο κ. Καλός υπογράμμισε ακόμη την τεράστια συμβολή της εταιρείας στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, η οποία, όπως ανέφερε, εδώ και 18 χρόνια έχει μεταφέρει πάνω από 7 εκ. τουρίστες στην Κύπρο.

«Τυχόν κλείσιμο της εταιρείας θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την οικονομία του τόπου, γιατί, πρώτον, όλη αυτή η δουλειά που προβλέπεται να γίνει από την Eurocypria θα γίνει από ξένες αεροπορικές εταιρείες και δεύτερον, ο κόσμος που επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί μας, αναγκαστικά θα ταξιδέψει για άλλους προορισμούς και σε άλλες χώρες», δήλωσε αγανακτισμένος ο πρόεδρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης