Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στην Πάφο με ένα Βούλγαρο να θυμίζει κάτι από.. Ράμπο στην προσπάθειά του να… αποδράσει από τα χέρια των Κυπριακών Αρχών.

Επιχειρώντας να διαφύγει από την Αστυνομία ο 30χρονος προκάλεσε δυστύχημα, στη συνέχεια κρύφτηκε σε θαλάσσια περιοχή και όταν τελικά εντοπίστηκε συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε αφότου η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον του συγκεκριμένου αλλοδαπού, για διερευνόμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του μετά την πρόκληση δυστυχήματος στην Κάτω Πάφο, έπεσε στη θάλασσα και προκάλεσε προβλήματα στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον βγάλουν έξω και να τον οδηγήσουν στον αστυνομικό σταθμό, ενώ ακολούθως όταν μεταφέρθηκε εκεί για να τεθεί υπό κράτηση, επιχείρησε και πάλι να διαφύγει.

Όμως δεν τελείωσαν όλα έτσι απλά. Ο 30χρονος πρόλαβε και κλειδώθηκε στην κουζίνα των κρατητηρίων, πυρπολώντας τον χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, έμπειροι αστυνομικοί του ΤΑΕ Πάφου, σύμφωνα με το Φιλελεύθερο, τον ακινητοποίησαν και ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης