Με δικαστικό ένταλμα η Αστυνομία της Κύπρου συνέλαβε αργά το απόγευμα της Τετάρτης τον δήμαρχο Πάφου, Σάββα Βέργα, για την υπόθεση με τα απειλητικά μηνύματα που αφορούν την υπόθεση διαχωρισμού των οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί της πόλης, αλλά και την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση της εταιρείας Aristo, που ανέγειρε κατοικίες στα οικόπεδα.

Η Αστυνομία να υποστηρίζει πως ο δήμαρχος βρισκόταν στο ίδιο σημείο με την Μαρία Σολωμονίδου (φέρεται να ήταν η αποστολέας), την ώρα που αποστέλλονταν τα μηνύματα και άρα έχει σχέση με την αποστολή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρθηκε, ο δήμαρχος Πάφου στην ανάκρισή του και στη λήψη κατάθεσής του περιέπεσε σε αντιφάσεις. Στην κατάθεσή του είχε αναφέρει πως δεν μπορούσε να θυμηθεί ποιες ακριβώς ώρες είχε συνομιλήσει με τη συνεργάτιδά του Μαρία Σολομωνίδου και πως βρισκόταν στο Δημοτικό Μέγαρο όταν έλαβε το δικό του απειλητικό μήνυμα.

Σημειώνεται ότι τα απειλητικά μηνύματα είχαν σταλεί το βράδυ της 28ης Σεπτεμβρίου με υπόπτους την υπάλληλο του Δήμου Μαρία Σολομωνίδου και τον πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης